Nespareni

Pusti, pusti modu: Ovo su najgore odjeveni horoskopski znakovi

O ukusima se ne raspravlja pa je ovo ustvari vrlo nezahvalna tema. Možda da preformuliramo pa kažemo - imamo popis znakova koje ni malo nije briga za modu i stil

profimedia-0244822304.jpg
Foto: Profimedia.hr

Neki ljudi da odjenu plastičnu vreću, nosili bi je sa stilom, toliko dobro da bi i ti htjela jednu od 40 litara "namontirati" na sebe za neku posebnu priliku. S druge strane, ima onih koji uz sve novce ovog svijeta, stil ne mogu kupiti, a i onih koje za isti uopće nije briga. Bitno im je da se u odjeći osjećaju udobno, da ona dugo traje kako ne bi morali prečesto ići u shopping.

Image
Urednost na 1. mjestu

'Kod njih možeš jesti s poda': Najčišći horoskopski znakovi

Image
Foto: Pexels

Štoviše, teško da i znaju gdje kupiti traperice kada im se poderu na stražnjici ili cipele kad proviri taban kroz potplat. Zanimljivo, osjećaj za modu i talent za stil možda su u vezi s horoskopskim znakom. Zvijezde u svemu imaju prste… U nastavku pročitaj koji znakovi nemaju ni malo stila i nije ih briga za isti pa svijetom hodaju kao da kod kuće nemaju ogledalo. I ne, to ne smatraju nedostatkom.

Jarac

"Pod vladavinom razumnog Saturna, Jarci rijetko idu u korak s najnovijim modnim trendovima, dajući prednost udobnosti i praktičnosti umjesto pomodarstvu", objašnjava astrologinja Charlotte Kirsten. "Oni više vole zemljane tonove i minimalizam koji je pravi odraz njihove često tradicionalne i ozbiljne prirode", dodaje. Ziheraši su i kada je moda u pitanju. Ne bismo rekle da nemaju stila, no do mode im nije previše stalo.
Stoga Jarčicu nikada nećeš uočiti kako se outfitom izdvaja iz mase. Da razjasnimo, neće biti neukusno odjevena, već klasično i elegantno, pomalo, usudile bismo se reći, dosadno. No, Jarčica zna kako nositi "dosadne", klasične komade. A ono čime će ti privući pozornost jesu red, rad i disciplina.

Image
Foto: Pexels

Djevica

Ako bismo jednom riječju opisale modni izričaj Djevica, ta riječ bi bila - jednolično. "Vođene razumom, a ne emocijama, Djevice smatraju kako izgled uopće nije bitan", kaže astrologinja Alice Alta. "Dakle, Djevica će izgledati osrednje i nositi neuglednu odjeću", dodaje. Ako se ipak odluči usredotočiti na modu, vjerojatno će to učiniti na neki formalni, ziheraški način - upisat će tečaj mode, čitati knjige ili potražiti pomoć stilista. "Nakon toga ovlada teorijom, postat će modni guru. Kod Djevice nema polovično", objašnava astrologija.

Image
Foto: Pexels

Rak

Ovaj znak koristi odjeću kako bi evocirao emocije i uspomene. To ne znači da je njihova odjeća sama po sebi loša, ali možda će zbog nje Rakovi biti pogrešno shvaćeni. "Dobro izgledati za Račice ne ovisi o cijeni ili etiketi dizajnera, već o njezinom raspoloženju. Primjerice, ako se osjeća potišteno i usamljeno, na sebe će odjenuti nekoliko toplih i udobnih slojeva kako bi osjetila toplinu i utjehu", dodaje. Ako se osjeća fantastično, obut će štiklice i otrčati u provod.

Image
Foto: Pexels

Blizanci

Blizanca određuje njegova dualnost, nešto što daje element iznenađenja ili neusklađenosti njegovoj odjeći. "Blizančeva neobična, neodoljivo zabavna priroda lako se vidi u načinu na koji se odijeva", objašnjava astrologinja Kirsten. Ovaj znak ne provodi sate analizirajući svoj izgled u ogledalu. Međutim, lako im odvrate pažnju šljokice, jarke boje i detalji koji se rijetko sreću. "To znači da su neobični upečatljivi komadi i setovi nakita koji se međusobno sukobljavaju uobičajeni za Blizance, kaže Kirsten.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Osobe rođene u ovome znaku radije će smišljati i u detalje razrađivati plan svog idućeg putovanja, umjesto da traže novi odjevni komad po vješalicama dućana. "Potaknute ambicijom i željom za novim iskustvima, pripadnice ovog znaka dat će prednost praktičnosti pred estetikom", kaže Kirsten. "Sve dok im je duša puna, nije ih briga kako izgledaju dok se penju na planinu ili splavare niz brzace", dodaje. Ako će ih komad odjeće koji nose "izdati" dok se veru po stijenama ili tijekom višednevnom putovanja s ruksakom, izbacit će ga iz svog ormara.

Image
Foto: Pexels

Ovan

Najbrži i najvatreniji znak horoskopa ima puno važnijih stvari, od odjeće. "Ovo je znak ratnika - a koga briga za otmjenu odjeću u ratu, zar ne?", zaključuje Alta. "Ovnovi odjeću vide kao nešto udobno i vrlo često tipični Ovan će birati sportski stil", dodaje. Nastaje problem kada se Ovan ili Ovnica odluče dotjerati… Dogodit će se da se odjenu neprilkladno, prenapadno, neukusno, a promašit će i s nakitom. U svemu će pretjerati, to im je u naravi. Stoga bio glavno pravilo koje bi Ovnovi trebali usvojiti kada je riječ o stilu ono staro koje glasi - manje je više. Kad se odjenu, a prije no što zađu u svijet, neka sa sebe skinu jedan komad - nakita, odjeće… Neće pogriješiti.

Image
Foto: Pexels