Karijerni put kreativnih Riba

Rođena si u znaku Riba? Evo koja su zanimanja savršena za tebe

Iz horoskopa možemo saznati puno toga, između ostalog i to kojim bismo se poslom trebali baviti. A evo i koje je zanimanje idealno za tebe ako si rođena u znaku Riba

ribe-zanimanje.jpg
Foto: Pexels

Horoskop nam može reći puno toga o nama samima - od naših osobina do toga s kim smo najviše kompatibilni kada su u pitanju ljubav i prijateljstvo. A ako si nesigurna oko posla kojim bi se trebala baviti u životu, tvoj ti horoskopski znak može pomoći da shvatiš koja bi karijera bila najbolja za tebe.

Image
Spontane duše

Romantične, tajanstvene, ali i vrlo prilagodljive - kakve su žene Ribe?

Za sanjive i maštovite Ribe, idealno je zanimanje ono koje im omogućuje da ostvaruju svoje vizionarske ideje. Kao emocionalni i osjetljivi vodeni znak, Ribe žude za katarzom koja dolazi s izražavanjem svojih dubokih osjećaja, pa bi najbolje funkcionirale na kreativnom polju - a budući da su promjenjiv znak, mogu bez napora držati korak s užurbanim životnim stilom stvaralaca. Bilo da se radi o slikanju, pisanju, pjevanju ili snimanju TikTok videa, najbolje zanimanje ljude rođene u znaku Riba je zanimanje umjetnika, koje im omogućuje da manifestiraju svoje divlje i često ekscentrične ideje.

"Ribe su vrlo kreativne osobe koje često trebaju više prostora za svoje ideje i snove. Nije neuobičajeno da Ribe skaču s jedne ideje na drugu i žongliraju s više umjetničkih pothvata odjednom", kaže astrologinja Lauren Ash za Bustle. Iako sunčani znak u Ribama daje prednost mašti, i Mars i Merkur mogu biti sjajni pokazatelji da ćeš dobro raditi na ovom polju, kaže Ash. To je zato što Mars vlada ambicijama i impulsima, dok je Merkur povezan s izražavanjem mišljenja i komunikacijom. Ako imaš Mars u Ribama, možeš sanjati bez ograničenja i ne dopustiti da sumnja odvrati tvoju težnju za umjetnošću. Ako je tvoj znak Merkur u Ribama, osjećaš se kao kod kuće dok izražavaš svoju umjetničku stranu, čak i ako drugi ne vjeruju u tebe.

shimmer fallback

Divlja mašta je obilježje Riba, djelomično zbog njihovog vladara u dvanaestoj kući, koji se odnosi na podsvjesni um i metafizički svijet. To omogućuje vodenom znaku da duboko istražuje svoje ideje i "pretoči" ih na stranicu ili platno. U modernoj astrologiji, Ribama upravlja planet Neptun, koji vlada snovima i nadnaravnim. "Budući da njima vlada Neptun, Ribe mogu biti sklone sanjarenju, živopisnoj mašti i poetici", kaže astrologinja Meghan Rose za Bustle. I pisci, glazbenici i slikari moraju biti stalno inspirirani, a za vodene Ribe, njihove muze uključuju emocije, maštu i sve što je povezano s magijom i nadnaravnim.

Moderni planetarni vladar Riba nije jedini faktor njihove zvjezdane moći. "Ribama također tradicionalno vlada Jupiter. Jupiter u natalnoj karti predstavlja poriv za širenjem i istraživanjem", objašnjava Ash. Umjetnici su uvijek u potrazi za svojim magnum opusom, što je način razmišljanja koji se dobro uklapa sa horoskopskim znakom koji se stalno razvija, kao što su Ribe.

shimmer fallback

Budući da su Ribe dio promjenjive skupine, mogu žonglirati s različitim odgovornostima i mogu jako dobro funkcionirati u okruženju koje je često nepredvidivo i zahtjevno. Kada sanjaju i umjetnički se izražavaju, Ribe tada napreduju. Zato bi život glazbenika, pisca ili nekog drugog umjetničkog područja najbolje odgovarao zagonetnim Ribama, a u nastavku smo izdvojile top četiri zanimanja koja su kao stvorena za Ribe.

Glazbenica

Glazba je umjetnost, a Ribe su prirodno umjetničke duše, pa je ovo savršeno zanimanje za njih. Ne čudi činjenica da su mnogi glazbenici Ribe i to zato što je to ono što ovaj znak predstavlja — umjetničke, kreativne i glazbeno talentirane osobe. One mogu ući u glazbu bilo kojeg žanra, bilo da je klasična ili metal. Glazba je glazba, a sve Ribe će je cijeniti.

shimmer fallback

Fotografkinja

Opsesivne sklonosti koje posjeduju neke Ribe mogu se iskoristiti da se u potpunosti usredotoče na snimanje scene na najbolji mogući način. Budući da fotografi rade na različitim mjestima i s različitim temama, rad može biti onoliko raznolik koliko je potrebno kako bi zadržao interes Ribe. Fotografija može povesti Ribu oko svijeta, čime će se prepustiti se još jednoj svojoj strasti - putovanjima. Ova karijera Ribama omogućuje slobodu praćenja umjetničkih želja i interesa dok usput zarađuju za život.

shimmer fallback

Umjetnica

Činjenica da su Ribe prirodno umjetnički nadarene znači da je zanimanje umjetnika idealno za njih. One mogu koristiti svoju kreativnost i maštu kako bi stvorile izuzetna umjetnička djela koja će biti i više nego impresivna. Međutim, postoji jedna stvar koju treba imati na umu - biti umjetnik nije uvijek unosno jer se umjetničko djelo mora prodati. A ako Ribe imaju podznak Strijelca, Ovna ili Lava, onda se mogu dobro snaći i s marketinškim aspektom jer će im to pomoći da prodaju svoje radove kako bi mogli zarađivati za život kao umjetnici.

shimmer fallback

Medicinska djelatnica

Ribe imaju odlične međuljudske vještine i sposobnost suosjećanja s drugima. To ih čini idealnim za ulogu u skrbničkim profesijama. Njihovo suosjećanje i želja da pomognu drugima znači da se lako povezuju sa svojim pacijentima. Ribe često reagiraju prikladno i brzo na promjenjivu situaciju, pa je vjerojatnije da će uočiti medicinske promjene kod svojih pacijenata koje bi mogle trebati pozornost. Ribe koje rade u zdravstvu mogu iskoristiti svoju empatiju u svoju korist, ali također moraju paziti da ne suosjećaju previše jer bi mogle brinuti tuđe brige kao svoje.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.