Osjećajni znak

Mladi Mjesec u Raku 29. lipnja najviše će 'pogoditi' ova 4 horoskopska znaka

29. lipnja dočekat ćemo mladi Mjesec u znaku Raka, a kako se nalazi u svom središtu bit će posebno snažan

profimedia-0152663859.jpg
Foto: Profimedia.hr

Počelo je vrijeme vladavine Raka, a 29. lipnja u 04:53 sati dogodit će se mladi Mjesec u ovom znaku. Ovo je prvi od četiri mlada Mjeseca u ljetnim mjesecima i sigurno je da će ga svatko osjetiti. Kako se ovaj mladi Mjesec događa u svom sjedištu bit će puno jači od onih koji slijede kasnije, a emocije će biti vrlo izražene.

Image
Astro svijet

Partneri za poželjeti: 4 horoskopska znaka koje je lako voljeti

No iako na prvu može izgledati da izražene emocije mogu biti jako negativne, ovaj mladi Mjesec daje nam svima veliku priliku da odbacimo negativne emocije poput bijesa i ljutnje. Također je dobro vrijeme da se aktiviraju odluke i ciljevi u područjima s kojima je ovaj znak posebno povezan: briga o sebi i iscjeljenje, svjesnost, dom i sigurnost, unutarnja mudrost. Kako se radi o emotivnom znaku usredotočenom prema obitelji naglašene su duboke emocije i u ovom segmentu života.

shimmer fallback

Zbog toga što ovim znakom vlada Mjesec koji je u uvijek u mijeni, Rakovi često nisu dosljedni. Uvijek se radi o prolaznosti, a zato ovaj mladi Mjesec može biti put prema novim počecima u kojima će na vidjelo izaći najdublje emocionalne potrebe. Posebno će utjecati na četiri horoskopska znaka, odnosno na kardinalne znakove. Provjeri ih u nastavku.

Ovan

Nakon vrlo aktivnog proljeća vrijeme je da se pripadnici ovog znaka okrenu prema obitelji, domu i privatnom životu. Ovaj mladi Mjesec događa se u četvrtoj kući pa će u fokus doći sigurnost i emocije koje se nalaze u četiri zida. Inače su pripadnici ovog znaka poznati po svojoj aktivnosti pa će im sada izgledati kao da se sve usporava, ali u stvarnosti ovo će im biti prava prilika da se posvete vezi i obitelji. Osjećaš li se ugodno u ovom području života? Vrlo je važno da privatni život bude ispunjen emocijama i kvalitetnim odnosima.

shimmer fallback

Rak

Vrijeme je vladavine ovog znaka, a i mladi Mjesec se nalazi u ovom znaku. Zbog ovog snažnog trenutka povoljno je vrijeme za nove početke i određivanje vlastitog identiteta. Ovo je vrijeme kada pripadnici ovog znaka mogu osjećati da su se ponovno rodili. Vrijeme kada se trebaju usmjeriti na sebe i iscijeliti različite segmente života. Brineš li se dobro za svoje potrebe? Možda je vrijeme za neke promjene. Možda ćeš zbog djelovanja ovog mladog Mjeseca osjetiti potrebu da napraviš promjene i u svom izgledu, a sada je savršeno vrijeme za to. Pripadnike ovog znak uvijek vode emocije, no ovih dana će biti jače nego inače.

shimmer fallback

Vaga

Vage bi mogle biti u centru pažnje u ovom periodu i to zbog dobro razloga. Sve se događa u desetoj kući odnosno u području posla. Sada je vrijeme za nove početke, ali i vrijeme za napredak. Za pripadnike ovog znaka vrlo je važno da se na radnom mjestu osjećaju kao u svom domu, pa razmisli kako se osjećaš na radnom mjestu i jesu li osjećaji ugodni. Osjećaš li se ispunjeno? Vage puno ulažu u svoj posao, ali im je vrlo važno i da osjete dobre i pozitivne emocije s druge strane.

shimmer fallback

Jarac

Romantične veze su sada u fokusu jer je sve povezano sa sedmom kućom. No to znači da se mogu pojaviti i problemi koji su se dugo gurali pod tepih. Kako se ovaj mladi Mjesec događa u znaku Raka vrlo je važno da se okrenu prema svojim emocijama i provjere obrasce kojima se već dugo koriste. Pripadnici ovog znaka u svojoj vezi brinu se za drugu osobu, a tako se i sami žele osjećati pa je važno da se zapitaju jesu li njihove potrebe zadovoljene.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.