Prilika koja se ne propušta

Koji je tvoj najsretniji dan u svibnju prema horoskopu?

Sreća je često izbor, a svaki horoskopski znak u svibnju čeka jedan dan kada je ima prilike iskoristiti na najbolji mogući način

ekaterina-krusanova-nA_8HbJajT4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Službeno smo zakoračili u svibanj, a ovog mjeseca svemir nam predstavlja niz događaja koji se jednostavno mogu opisati kao sudbina, a koji će te dovesti do nekih od najsretnijih prilika koje ćeš doživjeti tijekom cijele godine.

Svibanj ima znatno drugačiju vibru od travnja i upravo ćeš se s priljevom energije Bika osjećati potaknutom da počneš stvarati svoju sudbinu i iskoristiti nevjerojatne prilike koje ti se pružaju.

Image

Mjesečni horoskop za svibanj 2022. : Čekaju nas čak dvije pomrčine, no optimizam je itekako prisutan

Ipak, ne radi se samo o čekanju nevjerojatne prilike ili dana već u prepoznavanju vlastite moći da sama stvoriš te trenutke, a jedna stvar koje trebaš biti svjesna dok se približavaš sezoni Blizanaca je da je sreća često izbor.

Image
Foto: Pexels

To predstavlja mogućnost stvaranja nečega o čemu sanjaš nad nastavljanjem uhodanog puta onoga što već poznaješ. To je prilika da promijeniš smjer i da uistinu maksimalno iskoristiš sve mogućnosti koje ti svemir pokušava podariti. S ovim mislima na umu, zavirile smo u astrologiju i provjerile koji je najsretniji dan u svibnju za svaki horoskopski znak.

Ovan

Najsretniji dan: 10 svibnja

Jupiter je planet koji vlada izobiljem i srećom, a na ovaj dan smjestit će se u tvom znaku. To bi ti trebalo proširiti sve mogućnosti i učiniti da se osjećaš kao da letiš visoko. Ne postoji ništa što ne možeš postići tijekom ovog dana, a trebala bi se uistinu osjećati inspiriranom da iskoristiš svaku nevjerojatnu priliku koju ti daje svemir jer sreća je uistinu u tvom znaku, posebno 10. svibnja.

Image

Bik

Najsretniji dan: 16. svibnja

Nakon prošlog mjeseca, možda si se pitala kada će konačno doći dan kad će sreća biti na tvojoj strani, a 16. svibnja je tvoja prilika. Na ovaj dan pada pomrčina Mjeseca u znaku Škorpiona i donijet će lijepe prilike za tvoj ljubavni život. Bilo da se radi o novom partneru, prvom spoju ili čak nečem većem, ovo je dan za prihvaćanje istinskog osjećaja sreće u ljubavi.

Image

Blizanci

Najsretniji dan: 30. svibnja

Iako tvoja horoskopska sezona počinje već 20., ovog dana imat ćeš ogromnu priliku da uneseš sreću i nove namjere u svoj život. One će značiti još više jer na ovaj dan pada Mlad Mjesec u tvom znaku pa je također prekrasno vrijeme da se oslobodiš svih zaostalih ideja o tome što misliš da bi trebala učiniti i stvarno prihvatiti snagu vlastite autentičnosti.

Image

Rak

Najsretniji dan: 15. svibnja

Astrologija nije nužno imala najbolje vijesti za tebe u posljednje vrijeme niti je stvorila puno trenutaka u kojima si zaista mogla vidjeti da je svemir na tvojoj strani. Ipak, 15. svibnja stvari bi trebale biti drugačije. Asteroid Ceres, poznat kao majka Zemlje, na ovaj dan prelazi u tvoj znak i donosi osjećaj suosjećanja i mira u tebe. To će također biti prilika da doneseš zdravije odluke u svim aspektima svog života, zbog čega ćeš shvatiti da je koliko imaš sreće također povezano s tim koliko se dobro osjećaš.

Image

Lav

Najsretniji dan: 8. svibnja

Tvoja prva četvrtina Mjeseca na 8. svibnja je u Lavu, što je sredina između pomrčina i na neki način portal za potpuno iskorištavanje prilika koje ti se pružaju. Mjesec prve četvrtine predstavlja Yang energiju što znači da iza nje stoji akcija. Poruka za tebe je jasna: sreća koju tražiš predstavlja radnje koje poduzimaš pa nemoj oklijevati napraviti riskantan potez već na ovaj dan.

Image

Djevica

Najsretniji dan: 24. svibnja

Vesta, asteroid koji upravlja tvojim unutarnjim plamenom i božanskim duhom, na ovaj dan prelazi u Ribe. To također govori o održavanju topline u obiteljskom okruženju. U Ribama to znači da su čuda na putu. Ako si tražila smjernice ili si željela poboljšati svoj dom u bilo kojem obliku, danas je dan da to ostvariš prisjećajući se tko si uistinu i koliko vrijediš.

Image

Vaga

Najsretniji dan: 10. svibnja

Na ovaj dan Jupiter ulazi u Ovna što te pokreće da proširiš vidike i vidiš sretne prilike u svojim najbližim vezama. Stvari će se početi osjećati kao da su magično postale bolje i činit će ti se da se jednostavno sve usklađuje. Ako si čekala znak za svoju vezu ili nekoga novog s kim si izlazila, 10.svibnja je dan za taj znak. I pobrini se da se ne bojiš ići za onim što želiš kada shvatiš da je to namijenjeno tebi.

Image

Škorpion

Najsretniji dan: 16. svibnja

Tvoja prva pomrčina u godini osvanut će 16. svibnja i donijet će sa sobom duboku iscjeljujuću energiju. To će te odvojiti od osobe kakva si bila i osobe kakva si sada. Osjećat ćeš se slobodnije i lakše, što će ti omogućiti da najbolje iskoristiš sretne trenutke koje ti svemir predstavlja umjesto da im okreneš leđa od straha. Zapamti, čak i tebi je dopušteno prerasti ono što si nekada mislila da želiš.

Image

Strijelac

Najsretniji dan: 24. svibnja

Još jedno planetarno tijelo ima svoje prste u Ribama ovog mjeseca, a to je Vesta, asteroid koji upravlja tvojim unutarnjim plamenom i tom povezanošću koju osjećaš sa svojim domom. Ribe vladaju tvojim domom i obiteljskim životom, što znači da ti ovaj dan nudi priliku da se ponovno povežeš s ovim dijelom sebe o tome što ti je uistinu potrebno kako bi mogla vidjeti kako se svemir posložio kako bi se to ostvarilo. Sreća je svuda oko tebe ako si je spremna vidjeti.

Image

Jarac

Najsretniji dan: 15. svibnja

Nakon toliko promjena i razdoblja rasta, na ovaj dan će se Ceres, asteroid koji upravlja našim zdravljem, vratiti Raku. Rak je tvoj suprotni znak i onaj koji ti daje ravnotežu. To ti također omogućuje da se odmoriš i prisjetiš kako se brinuti za sebe kako bi se osjećala osnaženom da preuzmeš nove sretne prilike koje ti se pružaju. Nemoj se bojati istinski pustiti prošlost kako bi zaista mogla živjeti u svojoj sadašnjosti.

Image

Vodenjak

Najsretniji dan: 8. svibnja

Očekuje te uistinu čaroban trenutak u tvojim odnosima jer se na ovaj dan u Lavu javlja prva četvrtina Mjeseca. Ovo će biti jedna od onih prilika u kojima se osjećaš cijenjeno i potvrđeno od strane svog partnera i zauvijek će promijeniti vašu dinamiku. Tvoji zidovi su već pali, sada se radi o tome da budeš na pravom mjestu u pravo vrijeme da vidiš kakvu čaroliju svemir uistinu može donijeti kada si spremna primiti je.

Image

Ribe

Najsretniji dan: 24. svibnja

Vesta, asteroid koji upravlja tvojim unutarnjim plamenom i vatrom na ovaj dan će se vratiti u tvoj znak. Ako još nisi upoznala svoju srodnu dušu ili potencijalnog partnera ili ako tek počinješ svoje putovanje s njim, ovaj dan ti nudi priliku da ovu vezu dublje privučeš u svoj život. Kada prepoznaš svoj unutarnji plamen i istinski ga počneš cijeniti, konačno ćeš gorjeti dovoljno sjajno da privučeš ono što ti je namijenjeno.

Image