Pun Mjesec u ožujku 2023.

'Mjesec crva': Kako će pun Mjesec u ožujku utjecati na svaki horoskopski znak?

Na nebu će 7. ožujka zasjati pun Mjesec, poznat i kao 'Mjesec crva', koji je ujedno i posljednji puni Mjesec zimske sezone, a evo što svatko od nas može očekivati

pun-mjesec.jpg
Foto: Pexels

Proljeće samo što nije stiglo, a od njega nas dijeli još jedan pun Mjesec, koji će na nebu zasjati 7. ožujka u znaku Djevice. Ovaj nas puni Mjesec potiče da se opustimo i stavimo točku na i, a savršeno je vrijeme za rješavanje svih problema koji nas muče, ali i za ostvarenje snova.

Image
Kome top,a kome flop?

Tjedni horoskop: Ovnove čeka zanimljiv ljubavni period, a Djevice se trebaju više kretati

Pun Mjesec koji nas čeka u ožujku 2023. također nosi naziv i 'Mjesec crva', poznat i kao posljednji puni Mjesec zimske sezone, čime se službeno zatvara hladna sezona. Nadimak 'Mjesec crva' odnosi se na gliste koje se u ovo vrijeme počinju polako pojavljivati u tlu kako bi ih ptice mogle pojesti, nakon što su se tijekom zime sklanjale od jake hladnoće.

Osim toga, ovaj puni Mjesec izgledat će i posebno veliko zbog takozvane mjesečeve iluzije, stoga nas čeka predivan prizor, a evo i što svaki horoskopski znak može očekivati od punog Mjeseca u ožujku.

Ovan

Pun će Mjesec osvijetliti tvoju šestu kuću posla, rutina i navika, a ti ćeš konačno sve stvari dovesti u red, jer ipak najbolje funkcioniraš kada je sve lijepo organizirano i kada ti sve ide od ruke. A kao rezultat toga, osjećat ćeš se puno bolje i bit ćeš spremna za nove (privatne i poslovne) avanture.

Image

Bik

Pun Mjesec poziva te da budeš produktivna, posebno kada su u pitanju tvoji hobiji i stvari koje te ispunjavaju. Osim posla, fokusiraj se i na svoje strasti i svoju energiju usmjeri na njih jer ćeš samo tako živjeti ispunjenijim životom.

Image

Blizanci

Pun Mjesec "crva" osvijetlit će tvoju četvrtu kuću doma i obitelji. Fokusiraj se na svoje najmilije i na provođenje vremena s njima, jer je obitelj ipak na prvom mjestu. Osim toga, sada je savršeno vrijeme i za neke preinake u tvom domu koje do sada još nisu došle na red.

Image

Rak

Pun Mjesec u fokus stavlja tvoje vještine, učenje i obrazovanje, što ovaj dan čini savršenim za čitanje, pisanje i traženje novih informacija. Ovo može biti vrijeme u kojem ćeš otkriti nešto važno čega prije nisi bila svjesna, pa obrati pažnju na sve što radiš.

Image

Lav

Pun Mjesec rasvijetlit će tvoju kuću novca i osobnih resursa, podsjećajući te da obratiš pažnju na svoje financije. Iskoristi ovaj, ali i nadolazeće dane na način da napraviš plan štednje i organiziraš svoje financije i sigurno ćeš se osjećati puno bolje i nećeš biti pod tolikim stresom.

Image

Djevica

Tijekom ovog punog Mjeseca ti ćeš biti glavni lik i bit ćeš itekako produktivna i motivirana za razne stvari - od posla i hobija do kućanskih poslova. Samo pripazi da ne radiš previše zadataka odjednom, jer ti to može donijeti veliku količinu stresa.

Image

Vaga

Ovaj puni Mjesec osvjetljava tvoju 12. kuću izolacije i samoće, potičući te da provedeš malo vremena sa sobom. Obično si motivirana društvenim interakcijama i stvaranjem novih veza, ali ovog ćeš dana biti iza zatvorenih vrata.

Image

Škorpion

Ovog će mjeseca pun Mjesec staviti fokus na tvoja prijateljstva, pa obrati pažnju na to s kime se sve družiš i kako možeš produbiti svoje odnose s drugima. Društveni život itekako je bitan, a sada je savršeno vrijeme da prioritiziraš druženje s prijateljima.

Image

Strijelac

Ovog ćeš mjeseca htjeti zasukati rukave i baciti se na posao kada je u pitanju tvoja karijera. A dan punog Mjeseca savršen je da se uhvatiš u koštac s tim projektom ili prezentacijom na poslu. Tog će dana sve oči biti uprte u tebe.

Image

Jarac

Pun Mjesec u Djevici potaknut će te da se fokusiraš na stvari koje će te naučiti nečemu novom. Uvijek si spremna sudjelovati u raspravama, a ovaj je dan kao stvoren za jednu takvu, u kojoj ćeš drugima moći prenijeti svoje znanje, ali i naučiti nešto što dosad nisi znala.

Image

Vodenjak

Pun Mjesec potiče te da pregledaš svoje financije. Obrati pažnju na svoje račune, bankovne izvode ili bilo koje važne dokumente i organiziraj svoje financije kako kasnije ne bi imala problema.

Image

Ribe

Pun Mjesec u Djevici osvjetljava tvoje romantične veze i partnerstva, pozivajući te da obratiš pažnju na male, važne detalje u svojoj vezi. Sada je vrijeme da se usredotočiš na poboljšanje kada je u pitanju tvoja interakcija s partnerom.

Image