Zvijezde kažu

Astrolozi upozoravaju: U ovim znakovima se najčešće rađaju ubojice

Naš nam horoskopski znak može otkriti puno toga o nama, pa tako i one najmračnije strane nas samih. A kada govorimo o mračnom, evo u kojim se horoskopskim znakovima najčešće rađaju ubojice

profimedia-0231322717.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada provjeravaš svoj horoskop, vjerojatno tražiš uvid u ljubav, romantične veze, posao ili osobni rast. Ali možda si više zaintrigirana specifičnim tipovima osobnosti koje ti tvoj horoskopski znak može otkriti.

Image
Nikad ne bismo pogodile

U ova 4 horoskopska znaka najčešće se rađaju serijske ubojice

Baš kao što horoskopski znak može otkriti je li netko strastven, poletan ili miran, može otkriti i neke zlokobnije detalje - poput toga koji bi od 12 horoskopskih znakova mogao biti skloniji nauditi nekome - ili čak počiniti ubojstvo.

Nekoliko je znakova u kojima će se najvjerojatnije roditi ubojica, a astrolozi upozoravaju koji bi to znakovi mogli biti - nalaziš li se i ti među njima?

Jarac

Proračunati i opsesivni, Jarčevi ne prežu ni pred čim ne bi li postigli svoj cilj. A budući da njima vlada autoritarni planet Saturn, oni također mogu imati prilično zlonamjeran kompleks moći. "Tako funkcioniraju serijski ubojice, oni su vrlo učinkoviti i strateški", za Best Life kaže astrologinja Rachel Cooban. Jarčevi također uživaju u igranju "duge igre", kaže vidovnjakinja Aycee Brown. "Za njih to nije samo ubijanje, oni opravdavaju svoje djelovanje misleći da nešto čine dobro i radi višeg cilja."

shimmer fallback

Rak

Osjetljivim Rakovima reguliranje emocija predstavlja težak zadatak. "Njima vlada Mjesec, a njihove su emocije vezane za mjesečeve cikluse koji se neprestano mijenjaju, što ih čini nepredvidljivima", kaže Cooban. "Stoga, to može dovesti do eksplozivnih ispada i počinjenja nasilnih zločina iz strasti", dodaje. Ipak, manje je vjerojatno da će ubojstva Raka biti ubojstva s predumišljajem. "Oni djeluju u skladu sa svojim emocijama i ubijaju kako ih volja", dodaje Cooban.

shimmer fallback

Blizanci

Iako se Blizanci ne nalaze na samom vrhu ljestvice ubojica, oni su još uvijek vrlo jaki konkurenti. Kao još jedan promjenjiv znak, vrlo su neodlučni, a također su iznimno karizmatični i šarmantni, što je "ključna komponenta uvrnutog modusa operandi serijskog ubojice", kaže Cooban. Brown dodaje da im njihova "podvojena osobnost" može olakšati da prevare druge. "Oni su obično ljudi koji imaju savršen život danju, a onda noću njihova druga strana izađe na vidjelo", kaže ona.

shimmer fallback

Škorpion

Poput ostalih vodenih znakova, Škorpion također posjeduje mračnu, zlokobnu stranu kojom vladaju emocije. "Škorpioni su slavno manipulativni i osvetoljubivi", kaže Cooban. Njima također vlada Mars, planet akcije, strasti i agresije. "Tamna strana Škorpiona omogućuje im da ostvare svoje fantazije o ubijanju. Razmišljali su o tome i prije, ali kad djeluju, to je iz sitne osvete i njihov ego mora pobijediti", dodaje Brown.

shimmer fallback

Strijelac

Strijelci su sinonim za spontanost i preuzimanje rizika, a daleko manje razmišljaju o posljedicama. Kao promjenjiv znak, "možda su manje uspješni u prikrivanju tragova od Jarca, ali njihov hedonizam i ravnodušnost čine ih daleko vjerojatnijim da će počiniti ubojstvo od većine drugih znakova", kaže Cooban. "Ako do njih dođe, njihova ubojstva uključivat će avanturu i napetost i odvest će žrtve na putovanje", kaže Brown. Ubojstvo je za njih kao igra.

shimmer fallback

Ribe

Posljednji znak zodijaka, Ribe, su najvjerojatniji serijski ubojice. Kao još jedan promjenjiv znak, one su "prilagodljive osobe koje brzo razmišljaju", kaže Cooban. To ih čini receptom za potencijalno lukave kriminalce. "Ribe su posebno osjetljive osobe, vodđene svojim emocijama i sve uzimaju k srcu, što može dovesti do prilično opasnih situacija ako Riba ima ubilačku crtu", dodaje Cooban.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.