Horoskop i humor

Krivo shvate: Ovo su horoskopski znakovi s najlošijim smislom za humor

Neke osobe jednostavno ne mogu biti smiješne, koliko god to htjele, a u ova tri horoskopska znaka najčešće se kriju osobe s lošim smislom za humor

smisaozahumor.jpg
Foto: Unsplash

Biti duhovit i u svemu pronaći nešto smiješno jedna je od najboljih stvari koje možeš učiniti za svoju dobrobit, ali i za svoje zdravlje. Smisao za humor mogli bismo čak smatrati imunološkim sustavom našeg uma, no to nije nešto što posjeduju baš svi.

Image
Nikud bez osmijeha

Najveći pozitivci: 4 horoskopska znaka koja su sretna i kada stignu loši dani

Baš poput inteligencije ili dobrog izgleda, smisao za humor je cijenjena osobina koje bismo svi radije imali više nego manje, a osobama kojima nedostaje smisao za humor nedostaju i društvene vještine, što ih stavlja u vrlo nepovoljan položaj u društvenom životu. Jer, ako ćemo iskreno, nitko baš ne voli uštogljene osobe koje se ne vole šaliti.

Svatko zna barem jednu takvu osobu, a ako je vjerovati horoskopu i astrologiji, tri su horoskopska znaka u kojima se rađaju osobe s najlošijim smislom za humor. One su sve samo ne duhovite, a u nastavku saznaj koja su to tri znaka.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i, iako ponekad mogu biti duhoviti, često znaju pretjerati kada pokušavaju biti duhovitiji nego inače. Kako bi ispričali smiješnu priču, pretjerivat će i koristiti puno pridjeva. To ponekad može dobro funkcionirati, ali većinom je zaista pretjerano i upadljivo. Za njihovo dobro, najbolje je da se drže pričanja priča i humora koji već postoji umjesto da se previše trude stvoriti ga, jer u većini slučajeva to neće upaliti.

Image
Foto: Giphy

Ribe

Ribe uživaju u pričanju dugih i zabavnih priča, no problem nastaje onda kada postaju pretjerano entuzijastične. One će samo pričati i pričati, ne shvaćajući da su izgubile interes drugih koji su ih u početku možda slušali, ali im je kasnije jednostavno dosadilo. Simpatično je u smislu da se trude, ali ponekad je bolje prihvatiti da priča treba završiti bez gromoglasnog smijeha nego pokušati nasmijati sve.

Image
Foto: Giphy

Jarac

Jarci su poznati po tome što su ozbiljni i nimalo humoristični, pa ne pokazuju previše humora u svojim emocijama. Ljudi to ponekad tumače kao znak da im ništa nije zabavno. Jarac se može osloboditi ove "maske", i to tako što će biti (ili barem pokušati biti) malo zabavniji. Ovaj horoskopski znak trebao bi pokušati biti zabavniji drugima i naučiti se povremeno nasmijati na svoj račun - to je nešto što drugi uvijek cijene.

Image
Foto: Giphy