Gospodari svoga novčanika

Znaju s novcem: Ova četiri horoskopska znaka nikada ne troše ne gluposti

Oni mogu odoljeti svakoj želji i izaći iz shopping centra praznih ruku. Smatraju da se bez svega može, ali da na računu uvijek treba biti novca. Majstori su štednje i racionalne kupovine

pexels-karolina-grabowska-5899195.jpg

Kada je shopping u pitanju, svatko ima drugačiji pristup. Dok će neki impulzivno kupovati i u trenu spiskati cijelu plaću pa i načeti onu koja je još daleko, drugi će artikle izanalizirati do srži, usporediti cijene na više strana te na koncu mudro odlučiti je li to zaista nešto što im treba.

Image
Pod kakvom zvijezdom si rođena?

Od novca do ljubavi: Koliko imaš sreće prema horoskopskom znaku

Uvijek će kupovati pametno i njima se ne može dogoditi da vrate nešto što su kupili natrag u trgovinu jer su se predomislili. Ovi disciplinirani kupci nikada ne troše svoj novac na skupe ili bespotrebne stvari.

Image
Foto: Unsplash

Od Jarca do Djevice, provjeri horoskopske znakove koji u trgovačkim centrima mogu ostati hladne glave, uvijek kupuju pametno i ne ulaze u minus. Ako ti treba netko da ti sredi financije i vrati te natrag u plus, pozovi prijatelja ili prijateljicu koji pripadaju nekom od ovih horoskopskih znakova.

Jarac

Ovaj zemljani znak zna zaprepastiti svojom zrelošću. Može odoljeti svakoj strasti i želji. Visokodiscipliniran je i bez imalo problema će obići cijeli shopping centar i iz njega izaći neokrznuta novčanika, čak i ako mu se nešto svidi. Naime, Jarac nikada ne kupuje u afektu. Razmislit će, prespavati i vratiti se po željeni artikl ukoliko odluči da mu treba i da vrijedi tih novaca.

Image

Vaga

Osim što su poznati kao oni koji balansiraju stvari i znaju povratiti ravnotežu gdje god je to potrebno, Vage su i vrlo mudri kupci. Strpljivo čekaju sniženja, čak i ako im nešto treba odmah. radije će se nekako drugačije snaći, nego platiti za nešto cijenu za koju misle da je previsoka. Budući da su jedan od najzrelijih horoskopskih znakova, uvijek su vrlo koncentrirani i trezveni kada sklapaju dogovore i ne daju se "preveslati".

Image

Vodenjak

Ova sunčani znak oslonit će se uvijek na svoju inteligenciju, prije no što na nešto potroši novac. Njihov hladan i smiren um i opuštenost ono su što ih spašava od impulzivnih kupnji i trošenja novca. Vodenjaci su veliki štediše i za njih ne postoji termin shopping terapija. Kupuju samo ono što im treba.

Image

Djevica

Budući da su jedan od najpametnijih znakova zodijaka, Dijevice nikada ne upadaju u potrošačke zamke. Rregledat će sve popuste i obići sve rasprodaje, prije no što odluče potrošiti novac. Naravno, provjerit će nudi li netko polovno to što im treba i kupiti po puno povoljnijoj cijeni.

Image