Ima nade

'Strpljena - spašena': Znakovi koji će pravu ljubav pronaći u zrelijim godinama

Ako tvoj princ na bijelom konju još uvijek nije stigao, možda je tako zapisano u Zvijezdama. Naime, astrolozi tvrde kako neki znakovi svoju srodnu dušu često sreću tek nakon što skupe priličan broj svjećica na rođendanskoj torti

profimedia-0168892487.jpg
Foto: Profimedia.hr

Dok su sve tvoje prijateljice već odavno u više-manje sretnim brakovima ili vezama, ti strahuješ da ćeš završiti kao crazy cat lady (čak i ako nemaš ni jednu mačku - još), jer tvoje velike, prave ljubavi nema na vidiku. No, svi mi imamo različite životne putove pa tako neke od nas zauvijek ostanu s dečkom s kojim su sjedile u osnovnoj školi, neke dožive i nekoliko fatalnih ljubavnih priča dostojnih filmskog platna, a neke očito moraju naučiti jednu važnu lekciju - onu o strpljenju.

shimmer fallback

'You cant hurry love...', pjeva Phil Collins - i to je istina, ljubav ne možeš požuriti. Dakle, nema puno smisla razbijati glavu, a dobra vijest je i ta što će neki znakovi sigurno dočekati pravu ljubav - no tek kad ne budu više u cvijetu mladosti.

shimmer fallback

Ali, za ljubav, pogotovo onu pravu, nikad nije kasno, zar ne? Strpljen, spašen, rekle bi naše bake. Ako si solo, provjeri jesi li i ti na ovoj listi - možda u tom grmu leži zec kojeg još nisi ulovila:

Ovan

Ovim znakom vlada Mars, a karakteristika ljudi rođenih u ovom znaku je impulzivnost i vatrenost. Osobito u mladim godinama, Ovnovi mogu biti prilično tvrdoglavi - zato i imaju takve rogove koje se ne libe upotrijebiti. Uz sve navedeno, ni strpljivost im nije na listi kvaliteta. Ove osobine stoje na putu tome da pronađu pravu ljubav - jer ako misle da su je pronašli uhvate se za nju zubima i kandžama što ljude plaši i djeluje odbojno. Tek kad nauče svoj osebujni temperament staviti pod kontrolu, spremni su na zdravu i kvalitetnu ljubavnu vezu.

shimmer fallback

Blizanci

Kad je ljubav u pitanju, sve je u ravnoteži: ona je idealan balans između davanja i primanja. No, Blizancima ovo stvara poteškoće i često se nađu u situaciji da ili pretjeraju u davanju - ili ne daju dovoljno. Osim toga, osobe rođene u ovom znaku teško se do kraja prepuštaju u odnos - za tako nešto potrebno im je vrijeme. Vole istraživati i eksperimentirati, što znači da će možda morati poljubiti nekoliko žaba krastača prije nego što se jedna od njih napokon pretvori u princa.

shimmer fallback

Jarac

Opće je poznato kako su Jarci veliki dio svog života fokusirani na druga polja svog života koja baš i nisu romantična - kao što su novac i karijera. Jednom kada ipak požele nekoga uz sebe i krenu aktivno tražiti ljubav, to obično ne završi najbolje. Zato je za osobe ovog zemljanog znaka najbolje da pričekaju na ljubav - ona će im doći sama. Jarci znaju imati pogrešnu sliku o tome što je zaista ljubav, a koja se bazira na nekim iskustvima iz prošlosti. Treba im dosta godina da istinski upoznaju sami sebe i spoznaju svoju vrijednost pa pravu ljubav nerijetko dožive tek kad dostignu određenu zrelost. Ali čekanje se isplati, jer je to onda neraskidiva veza koja traje zauvijek.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.