Astro vodič

Sretni u sadašnjosti: Ova 4 znaka ne zanimaju loše odluke iz prošlosti

Ovi horoskopski znakovi vjeruju da se ključ sreće nalazi ovdje i sada

profimedia-0162408904.jpg
Foto: Profimedia.hr

Većina nas povremeno odluta u prošlost te razmišljamo o stvarima koje smo pogrešno učinili ili smo možda mogli drugačije reagirati. Često smo skloni opraštanju, ali vrlo teško zaboravljamo. A onda opet, ako se uspijemo osloboditi prošlosti, počinjemo se brinuti o budućnosti. Pa se često nađemo negdje između prošlosti i budućnosti, a sadašnjost samo prolazi pored nas.

Image
Osveta je slatka

S njima nema šale: 5 najosvetoljubivijih horoskopskih znakova

No, postoje neki ljudi koji su dovoljno razumni i znaju kako sve što pripada prošlosti tamo treba ostaviti, a nemaju potrebu brinuti se za budućnost. Vjeruju u sadašnji trenutak i vjeruju da se sreća nalazi upravo ovdje i sada. Ova četiri horoskopska znaka znaju da je ključ sreće živjeti dan po dan.

Ovan

Ovnovi su skloni rizicima i čestim promjenama raspoloženjima, a vrlo često i mijenjaju osjećaje prema nečemu. Stoga se niti obvezuju na nešto unaprijed niti razmišljaju o tome što su mogli učiniti bolje. Pripadnici ovog znaka žive život bez imalo zamjerki i briga, a odlučuju u trenutku.

Lav

Lavovi su vrlo hrabri i ne vjeruju u brigu o budućnosti jer znaju da nemaju kontrolu nad njom. Znaju da se loša prošlost neće promijeniti, a da ni s brigom za budućnost neće ništa postići. Zato je najbolje usredotočiti se samo na sadašnjost i sretno živjeti u trenutku.

Škorpion

Često nazivani intenzivnima i strastvenima, Škorpioni su osjetljiva bića koja bi se mogla previše brinuti ako svoju energiju usmjere na nešto što nije u njihovim rukama. Stoga se Škorpioni namjerno trude živjeti u trenutku i samo živjeti dan po dan.

Strijelac

Strijelci su avanturisti zodijaka i mrze planiranje i rutinu. Žele da im svaki dan bude ispunjen avanturama i novim iskustvima te stoga ne planiraju budućnost. Uzimaju stvari onako kako dolaze te su vrlo spontani.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.