Horoskop i ljubav

Ova 4 horoskopska znaka će ovih blagdana svoje veze učiniti 'službenima'

Nekoliko je horoskopskih znakova koji će ovih blagdana stvari htjeti učiniti "službenima" - saznaj jesi li i ti među njima

ljubav-praznici.jpg
Foto: Unsplash

Zima je izvrsno vrijeme da se udobno smjestiš i uživaš sa svojim partnerom. Uz sve planove za odmor, putovanja i vrijeme za obitelj, ima smisla podići odnos na sljedeću razinu i uživati ​​u svemu kao par. Bilo da se par odmiče od neobaveznih spojeva ili čak ide korak dalje i odlučuje se na zaruke, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji će ovih blagdana stvari učiniti "službenima".

Image
Astro vodič

Godina ljubavi: 5 horoskopskih znakova kojima se smiješi brak u 2022. godini

Kada je riječ o ljubavi i odnosima u sljedećih mjesec dana, moraš znati nekoliko stvari. Merkur, planet komunikacije, pridružit će se Suncu u Strijelcu koji traži istinu. Merkur pod utjecajem Strijelca može uzrokovati da neki budu malo manje oprezni kada je u pitanju izražavanje. Stoga, ako žudiš reći nekome kako se osjećaš tijekom blagdana, sve je to zbog Merkura u Strijelcu. Vatreni Strijelac poznat je i po svom optimizmu. Prema tome, naši će pogledi na ljubav i veze biti kao čaša koja je napola puna, pa ako su zaljubljena u nekoga posebnog, možda ćeš se osjećati kao da imaš dobre šanse da ga osvojiš tijekom ovih blagdana.

shimmer fallback

Zbog svega toga, za neke će horoskopske znakove ovo blagdansko vrijeme biti posebno, a ova će četiri horoskopska znaka najvjerojatnije svoj romantični odnos podići na sljedeću razinu.

Blizanci

Vladajući planet Blizanaca Merkur prošao je kroz svoju 7. kuću veza. Ta energija u kombinaciji s optimističnim Suncem u Strijelcu i Blizanci će možda otkriti da su zapravo uzbuđeni što će se "skrasiti" s jednom osobom. Ovo bi moglo biti vrijeme da Blizanci izraze svoju želju za predanošću, a velika je šansa da će se i njihov partner osjećati isto.

shimmer fallback

Vaga

Vaga je zračni znak poput Blizanaca i također će biti spremna za obvezu ovih blagdana. Vagin vladajući planet Venera nalazi se u četvrtoj kući, koja vlada roditeljima i ognjištem, tako da se ovaj tranzit svodi na podizanje stvari na sljedeću razinu, useljenje s partnerom ili možda prvi susret s roditeljima. Saturn, planet pravila, strukture i odgovornosti također će se kretati kroz prozračni Vodenjak, što može utjecati na Vage da požele nešto ozbiljnije sa svojim partnerom.

shimmer fallback

Jarac

Sretni Jarac ovih blagdana ima Veneru, planet ljubavi, u svom znaku. Venera u Jarcu se odnosi na predanost, dugovječnost i ozbiljnost zbog Jarčeve konzervativne, zemljane prirode i prirode kojom upravlja Saturn, pa će Jarčevi sa svojim partnerom razmišljati dugoročno. Ova će energija omekšati i žilavog Jarca ovih blagdana, a oni će otkriti da su puno romantičniji i privrženiji nego inače.

shimmer fallback

Vodenjak

Vodenjak, neovisni znak zodijaka koji voli slobodu, osjećat će se spremnim za predanost ovih blagdana. Mjesec u Lavu osvjetljava njihovu kuću partnerstva, što im čini lakšim da prenesu dugoročne planove svojoj voljenoj osobi. A oni rođeni u znaku Vodenjaka koji traže ljubav također će favorizirati dublje veze u odnosu na one površinske i neozbiljne.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.