Kome zvone svadbena zvnona

Vječna ljubav: Koji znakovi najčešće skupa završe u braku?

Već znaš kako su neki znakovi super kompatibilni u ljubavi, dok drugi ne bi trebali skupa biti niti pola sata u istoj prostoriji. Provjeri jeste li ti i tvoj partner među parovima koji će prvi uploviti u bračnu luku

marriage-636018_1280.jpg
Foto: Pixabay

Vaša veza izdržala je test vremena: prošli ste kritičnu treću, petu i sedmu godinu. Dobra si s njegovom mamom, a on pomaže tvojoj sestri oko popravka u kući. Imate zajedničke prijatelje, zajedničke hobije- i zajedničku spavaću sobu. No na tvojoj ruci prstena još uvijek nema. S druge strane, tvoja najbolja frendica svog je dečka upoznala na proslavi Nove godine- i devet mjeseci kanije već bira vjenčanicu.

Ako ti ipak maštaš o velikom bijelom vjenčanju, dok su tvom dragom od teme braka zanimljivije čak i sjednice sabora, provjeri što kažu zvijezde. Prema astrologiji naime, za neke je parove naprosto puno izglednije da će vrlo brzo završiti - pred oltarom. Zvijezde otkrivaju pet pobjedničkih kombinacije:

Ovan i Rak

Ovan se u braku vidi s partnerom koji može izaći na kraj s njegovom/njezinom intenzivnom energijom, a to je bez sumnje osoba rođena u znaku Raka. S druge strane, romantičnog Raka privlači Ovnova ljubav prema životu i očaran je njegovom/njezinom snagom. Ovan je onaj koji Raka može izvući iz njegove kućice i pokazati mi koliko život može biti zabavan. Čestitamo, Ovan i Rak pravi su potencijal za uspješan brak pun ljubavi.

Image
Foto: Pixabay

Bik i Škorpion

Bika i Škorpiona povezuje strastven odnos spram veze koja ubrzo prerasta u jednako strastven brak. Osim toga, osoba rođenim u znaku Bika jako je važna stabilnost ljubavnog odnosa - baš kao i onima u znaku Škorpiona. Čim Bik nađe svog idealnog Škorpiona počet će maštati o vjenčanju- vjerojatno već nakon prvog zajedničkog izlaska.

Blizanci i Djevica

Blizance pale duboki razgovori o smislu života u 2 ujutro. Nekim znakovima ovo bi bilo dosadno i naporno,a li ne i Djevici koja će se rado upustiti u intelektualna nadmetanja. Ova dva znaka međusobno se istinski razumiju i to je ono što će ih brzo navesti na zajedničko biranje prstenja.

Lav i Strijelac

Lav treba nekoga tko s njim može držati korak i tko će baš uvijek biti spreman na akciju - vatreni Strijelac je dakle partner iz snova za jednog samosvjesnog Lava. Kad se njih dvoje sretnu, više im nitko neće moći stati na put - put koji će vrlo brzo voditi pred oltar.

Djevica i Jarac

Zemljani znakovi Djevica i Jarac odgovaraju jedan drugom kao lonac i poklopac, savršeno se razumiju i međusobno podržavaju. Ovo je idealna kombinacija za skladan i sretan brak, zato neće proći dugo prije nego što zaljubljeni Djevica i Jarac budu jeli svoju svadbenu tortu.

Image
Foto: Pixabay