Čokolada iz Zaprešića

"Život je kao kutija čokolada...Nikad ne znaš što ćeš dobiti!“

Čokolada iz Zaprešića

Čokolade i praline Nautilus iz male proizvodnje tvrtke Labores solis d.o.o. iz Zaprešića, koja ima višegodišnju tradiciju u slastičarstvu i pekarskim proizvodima, svojim zanimljivim okusima pružaju pregršt užitaka i bude nepce sladokuscima koji znaju prepoznati vrhunski gastro doživljaj.

Ručno spravljene čokoladne  pločice i praline, mliječne i tamne s 40% i 70% kakaa punjene su najkvalitetnijim domaćim sirovinama kao što su med od žira, bademi, lješnjaci, mediteranski začini, suhe smokve, bučine sjemenke, rogač itd. Svaka pralina budi drugačiji osjećaj te pruža nešto novo i originalno.

Kao posebnu ponudu Nautilus nudi slasne čokolade i praline zapakirane u interesantnoj i elegantnoj ambalaži dizajniranoj za svakog klijenta po narudžbi. Na taj način nastaju personalizirane čokolade koje se mogu oblikom prilagoditi djelatnosti same tvrtke zajedno s njihovim logom i time čine originalan poklon ili suvenir profinjenog lifestylea.

Iza čoko-branda stoji vrijedan tim žena, njih sveukupno 18, koje svaki dan osmišljavaju kreativne delicije najrazličitijih okusa.


shimmer fallback
shimmer fallback


Svadbena torta i kolači Slastičarnice Nautilus


shimmer fallback


Velika čokolada s različitim posipom


shimmer fallback


Praline Nautilus


Slatkim okusom pralina i čokolada Nautilus prkosimo recesiji, podižemo raspoloženje, budimo strasti i nikoga ne ostavljamo ravnodušnim.

Choco pozdrav

www.slasticarnica-nautilus.com

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.