Astro prognoza za tjedan 4.-10.5.2020

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 4.-10.5.2020

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Ozbiljnost tvojih namjera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Činit se da sad točno znaš što želiš i očekuješ isto od voljene osobe. Ipak, trebat će malo više takta i strpljenja da se iskristaliziraju stavovi. Budi tolerantna.

KARIJERA: Nećeš biti zadovoljna s prihodima jer misliš da možeš više. Ograničenja će dolaziti zbog vanjskih okolnosti i nitko zasada ne može ubrzati stvari. Sagledaj realno što se može i povedi se za tim. Kroz ovo sazrijevaš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Takt i diplomacija su vrijedne osobine. Koristi ih.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

BIK

LJUBAV: One koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. One u vezi prolazit će prolazno turbulentno razdoblje gdje će trebati pokazati dosta tolerancije i samokontrole. Ne ulazi u jalove rasprave. Radije se malo strpi, dobro je.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš tebi događa mnogo toga što ne bi poželjela nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvataš konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žuri, nego idi korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve će doći na svoje mjesto.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

BLIZANCI

LJUBAV: Tvoj društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no tebi će to biti drago. Ova mirnoća će te zapravo osvježiti. Slično će osjećati i tvoja najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati. 

KARIJERA: Ovaj tjedan za neke bi mogao donijeti preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cijeli tjedan čekat ćeš da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćeš shvatiti u čemu je stvar.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi na oprezu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Mnoge će tračati  i uživati ogovarajući. Neće ti pasti na pamet da ste i ti i tvoja ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmisli.

KARIJERA: Pred tobom su dani kad ćeš vjerojatno imati priliku pokazati koliko si kreativna. Bit će to dobrodošao izazov koji ćeš objeručke prihvatiti. Mnoge će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budi svoja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odlično ćeš surađivati s mladima.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Pojavit će se novo svijetlo na tvojem ljubavnom nebu. Ovo si dugo čekala i nećeš moći povjerovati da ti se otvaraju nove ljubavne prilike. 

KARIJERA: Voliš vidjeti konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali ti ćeš u tome prepoznavati činjenicu da si posao usmjerila onamo kao i treba. Bit ćeš zadovoljna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prepoznaj što je dobro, a što nije.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazit ćeš zanimljiva iskustva u kojima ćete oboje otkrivati ponešto novo. Shvatit ćete ne samo da se volite, nego i da dijelite mnogo toga zajedničkog. 

KARIJERA: Vjerojatno ćeš se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije mjeriti tvoja postignuća. Kriteriji bi mogli biti strogi, no nemoj se bojati – imaš sve kvalitete da dobiješ zasluženo dobru ocjenu. Samo budi ono što jesi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedi, više se kreći.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VAGA

LJUBAV: Povremeno će ti se činiti da stvari idu sporije nego što bi željela. Tvoja strast ovih je dana probuđena i zahtijeva više ljubavne akcije. Ipak, morat ćeš se usuglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspjet ćeš uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza tebe. Zapamti da ne valja plakati nad prolivenim mlijekom. Pred tobom se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o tebi ovisi kako ćeš ih iskoristiti. Gledaj pozitivno, a nađi u sebi strpljenja i snage za prepreke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Meditiraj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će ti se činiti kao iz bajke, a već drugi će ti izgledati dosadno. One u vezi trebat će bolje balansirati i njegovati svoje pamćenje kako ne bi zaboravila da im je jučer bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Zaposlene u pedagoškim, estradinim i sportskim djelatnostima moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnoge će biti prepoznate kao talentirane ili barem kao kvalitetne djelatnice. Ostale će drugima biti zabavni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ono što jes i ne boj se.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Doći će i prilike za nova poznanstva. One u vezi će biti zadovoljnije. 

KARIJERA: Pred tobom je novi zadatak. Sjeti se stoga što ti sve možeš. Moguće je da će ti malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju utjecaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo moraš sama, pa se dobro koncentriraj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Djela su važnija od riječi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje ti nećeš shvatiti preozbiljno, nego ćeš sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, no ipak pazi da ne pretjeraš sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Nisi sigurna u svoje ideale. Zato tražiš nove uzore. Neke će jednostavno početi oponašati osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je neki put, ali kad tad trebaš doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavi se svojim ciljevima u poslu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Napuni baterije omiljenim sportom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VODENJAK

LJUBAV: Nesklad u osobnim odnosima i još više u tvojim ljubavnim očekivanjima učinit će da se osjećaš frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jest i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. Čekaj s osmijehom.

KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi ti ove dane učniti teškima. Stalno ćeš imati osjećaj da gubiš tlo pod nogama ili da sve ovisi o drugima, a baš ništa o tebi. To je samo privremeno. Sjeti se svojih postignuća.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibaj vratnu kralježnicu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Tvoj ljubavni život postat će tiši, diskretniji.  Samci će flertovati s osobom s posla.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Ti ćeš vjerojatno uveseljavati druge kad dođu teški trenuci. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali ti ćeš sve okrenuti na šalu. Tako ćeš poticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manjak energije nadomjesti boljim planom.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4