Astro prognoza za tjedan 30.3.-5.4.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 30.3.-5.4.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Budi blaga s voljenom osobom i ne uzimaj okolnosti koje ti ne idu uvijek na ruku previše ozbiljno. Dani su takvi da ćeš se trebati prilagođavati. Oni koji to učine bolje i prihvate poneki kompromis uživat će u većem međusobnom povjerenju.

KARIJERA: Mnogo posla je pred tobom, a uz to idu i napori. Ovih dana osjetit ćeš da ti ponekad nedostaje energije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje organiziraš kako bi bili učinkovitija. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi ranije na počinak.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BIK

LJUBAV: Pred tobom su dani puni druženje - bar videochatovima i online dopisivanjima. Mnoge će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko ti misliš na drugu stranu, toliko će i ona misliti na tebe.

KARIJERA: Novi suradnici u poslu koji radite pojavit će se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Pokazat ćeš im kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bit ćeš puni dobrih savjeta i još boljih namjera. 

ZRAVLJE&SAVJET: Vježbaj kod kuće.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspjet ćeš nadvladati distancu u osobnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba sve će te više podržavati, a ti vi joj nećeš ostati dužna. Bit će ti zaista drago što je tako.

KARIJERA: Malo više truda pokazat ćeš u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost i to te motivira. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Probaj malo prošetati daleko od ljudi, ako imaš mogućnosti.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Diskrecija i intimnost bit će ti glavna obilježja i kriteriji kojima ćeš se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. 

KARIJERA: Izgledat će kao da svi nešto razvlače, ali ti nećeš čekati ništa. Jednostavno ćeš znati da se kockice se slažu sve većom brzinom, a na tebi je da se prilagođavaš najbolje što znaš. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Probaj naći online treninge.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: U privatnim odnosima postat ćeš otvorenija i opuštenija. Ne samo da ćeš ti imati povjerenje u partnera, nego će biti i obratno. Čuvaj to.

KARIJERA: Na tebi je da radiš i pokažeš što znaš. Okolnosti i događaji ići će ti na ruku čak i onda kad se u prvi tren situacija ne čini blistava. Čitaj između redova.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne razbijaj glavu sitnicama. 

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Zahtjevnost koja će stalno dotjecati iz drugih područja života povremeno će ti i dalje narušavati inače solidne osobne odnose. Ako pokušaš nešto objasniti, nećeš se snaći najbolje. Stoga budi tiha i jednostavno voli. Tako će biti najbolje.

KARIJERA: Ojačat će korespondencija s kolegama. Povezat ćeš se s njima i razmjenjivati poslovna isustva. To će u tebi probuditi nove poslovne ideje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Tvoji talenti čekaju da se izraze. Razvijaj ih.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VAGA

LJUBAV: Neke će svoju vezu postaviti u rang dobrog prijateljstva i odustati od većih intimnosti. Partner bi mogao biti zbunjen.

KARIJERA: Tvoj utjecaj na poslu bit će utemeljen na zrelosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćeš čekati neke odgovore od suradnika koje mogu utjecati na daljnji razvoj posla, no općenito uzeveši sve je od kontrolom i razvija se dobro.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zadovoljna si sama sa sobom.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Premda će tvoja veza objektivno napredovati odlično, bit ćeš sklona čačakanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg svijeta. Opusti se.

KARIJERA: Koliko si dugo sanjala o nekim poslovnim potezima, toliko sad imaš priliku pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati tvoj utjecaj na druge u poslu, a na tebi je da to prihvatiš. Spremna si.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prihvatit ćeš sve izazove.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Tvoj šarm i sposobnost prilagodbe učinit će da se mnogi požele družiti s tobom - makar u online svijetu. One u vezama bit ćeš zadovoljne.

KARIJERA: Voliš uspjeh više nego prosječnost, ali ovih dana ipak ćeš morati odraditi i neke dosadnije poslove - ako još radiš. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Jednaka mjerila vrijede za sve.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Većinu ovog tjedna vladat će opuštenost između tebe i voljene osobe. Tvoje osobno neraspoloženje dolazit će iz drugih područja života, pa to zanemari.

KARIJERA: Koliko si dugo planirala neke poslovne poteze, toliko se sad sve promijenilo. Budi profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Trošit ćeš na lijepe stvari.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Većinu dana koji dolaze, bit ćeš zadovoljna, makar bila u izolaciji.  

KARIJERA: Vjerojatno će se mjeriti tvoja postignuća u radu. Budi spremna na to. Nemoj tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog, nego lošeg.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi ono što jesi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

RIBE

LJUBAV: One u vezama bit će potpuno svjesne da je njihova ljubav jaka. Uživat ćeš.

KARIJERA: Vjerojatno ćeš financijski dobro strajai.  Neke će doseći rješenja koja su dugo bila nemoguća.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi za intuicijom.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.