Astro prognoza za tjedan 24.-30.6.2019

Jesu li ti zvijezde naklonjene ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 24.-30.6.2019

Saznaj što će se događati na ljubavnom planu, hoće li biti promjena u karijeri ovaj tjedan i kako će položaj planeta utjecati na tebe.

OVAN

LJUBAV: Bit će malih ljubavnih briga koje će ti povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi ti bilo teško. Uzmi to kao izazov koji vas oboje može potaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Vjerojatno će te svako malo nadgledati, ali ti ćeš to ili zanemariti ili se praviti luda. Kontroliranje nikad nije ugodno, no ovaj put će se okrenuti u tvoju korist. Dobit ćeš dodatne bodove. Zato ne brini previše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brinut ćeš zbog novca.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje bit će obilježja ovih dana. Distanca u osobnim odnosima bit će tvoj odgovor na potrebe druge strane za nježnostima. Ipak, pokaži bar malo pažnje nekim darom kako ti kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Nitko se ne voli baviti greškama, ali zaostatke ćeš morati rješavati. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvati to kao dio posla kroz koji trebaš proći da bi stigla do nečeg većeg i uzbudljivijeg. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Male financijske brige.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Iz dana u dan osjećat ćeš se sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osjetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počet će izlaziti više. 

KARIJERA: Zavući se u mir vlastitog doma ovaj će ti tjedan biti glavna preokupacija. Radovi u kući li tihe djelatnosti iz mirnih prostora događat će se spontano. Na radnom mjestu vjerojatno ćeš se boriti sa šefovima. Budi mudra.

ZDRAVLJE&SAVJET: Fokusiraj se na ono što volite.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

RAK

LJUBAV: Svoju veliku energiju uložit ćeš u učvršćivanje odnosa s osobom koju voliš. Bit će to predani trud s važnim rezultatima. Poslužit ćeš se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa te neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Komunicirat ćeš sa suradnicima oko nevelikih tema, ali ćeš to odraditi besprijekorno. Ponekad će ti nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavaš svakodnevno bit će obojani stresom. Bori se, pobijedit ćeš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osloni se na svoje prijatelje.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

LAV

LJUBAV: Bit će malo manje događaja, ali tvoj ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćeš smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi se mogli naći na sasvim običnim mjestima.

KARIJERA: Maštat ćeš o boljem poslu i većim poduzimanjima. Kad se trgneš, brzo ćeš se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspiju kretat će se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi taktična sa šefovima.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Ideja zavođenja nešto je što te ponekad zbunjuje. Postavljat ćeš si mnoga pitanja. Ovih dana nisu isključene situacije kad ti se osobe suprotnog spola nabacuju kao same od sebe. Ako si još sama, dotjeraj se i izađi među ljude. Ako si u vezi, uživaj.

KARIJERA: Što god se nađe na dnevnom redu, ti ćeš biti glavni pokretač cijele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imat ćeš energije za dvoje, pa ti ništa neće biti teško. Tvoji potezi dobit će na značaju, a tvoj ugled će porasti

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi da ne pregoriš.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostat će površan. Stoga ćeš o ljubavi više pričati, nego što ćeš je osjetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizirati lijepe provode za svoje društvo. Bit će ti dobro.

KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno surađuješ i koji su ti nadređeni, mogli bi te iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim prijedlogom. U prvi tren nećeš znati kako se postaviti, ali brzo ćeš uvidjeti da se radi o dobroj prilici. Surađuj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazi u raspravljanja.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

ŠKORPION

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će ti važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će te odvesti korak prema naprijed. Ovo su dani kad ćeš imati priliku vježbati uvažavanje jedno drugoga. Poradit ćeš na tome na obostranu radost.

KARIJERA: Dobro su ti postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćeš između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržat ćeš za sebe jer će ti tvoj unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti inventurama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne forsiraj ništa.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Između tebe i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumijevanja i sklada, a povjerenje će rasti. Bit ćeš zadovoljna i sretna što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnoj razini.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavaj otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi te netko mogao doživjeti kao neprofesionu osobu. Odmjeri kad i koliko osjećaja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vrijeme je za odlazak u prirodu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Većinu ovog tjedna tvoj privatni život neće biti sasvim miran. Trebat će dosta diplomacije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastoj vagati svaku svoju riječ. Postat ćeš realnija i smanjit ćeš svoja ljubavna očekivanja.

KARIJERA: Otvaraju ti se vrata jedne suradnje sa sasvim novim ili mladim suradnicima. Bit ćeš vesela zbog toga. Pedagoški djelatnici imat će sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brže ćeš se umarati. 

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtijevati tvoju pažnju. Oni u novim vezama prolazit će prve krize u kojim će trebati pokazati malo više razumijevanja za drugu stranu. Uspjet ćeš.

KARIJERA: S lakoćom ćeš rješavati sve na što budeš nailazila u svom profesionalnom radu. Tvoja urođena ozbiljnost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćeš u većini planiranog.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s vježbanjem.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabrit će te da ideš dalje. Mnogi će u svoju vezu unijeti dašak svježine kroz odlazak na neko zanimljivo mjesto. Oni koji su još sami trebali bi češće izlaziti van iz kuće. Bit će im bolje među ljudima.

KARIJERA: Šefovi bi mogli promijeniti svoju taktiku i zatezati tamo gdje si se najmanje nadala. Ovo će ti teško sjesti. Ipak, morat ćeš prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znaš. Imaj na umu da će kasnije biti lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.