Astro prognoza za tjedan 2.-8.3.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 2.-8.3.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: U osobnim odnosima zanimat će te sasvim obične stvari. Nećeš imati velike prohtjeve, nego dapače, bit ćeš skromnija više nego inače. One koje su još same ljubav će potražiti na mjestima na kojim se svakodnevno kreću. Bit ćeš dobro.

KARIJERA: Mnoge će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te svježe ideje. Tvoja discipliniranost, predanost i energija bit će zarazni. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Činit će ti se da možeš pokrenuti brda.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BIK

LJUBAV: Privlačit će te sve što je skriveno, a mnoge će se obnoviti svoj erotski dio ljubavnog života. Ponekad ti strasti neće dati mira i vodit ćeš u sebi jaku borbu između razuma i osjećaja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar zasad.

KARIJERA: Mnoge će svoje ambicije svesti na realnu mjeru i to će biti dobro. Bit će i onih koje će vagati svoja postignuća iz prošlosti. Osjećat ćeš da je došlo vrijeme kad nešto treba mijenjati ili raditi drukčije nego do sada. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s konzumacijama.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćeš u učvršćivanje odnosa s osobom koju voliš. Bit će to velik trud s jednako važnim rezultatima. Poslužit ćeš se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bit ćeš prihvaćena.

KARIJERA: Pokušat ćeš stvari usmjeriti u konstruktivnom pravcu i izbjeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravaj se da te vole, mnogi zapravo ne podnose tvoju samouvjerenost. Ponekad si tašta preko svake mjere. Poradi na odnosima sa suradnicima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Proanaliziraj i sebe.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se truditi razmjenjivati lijepe ideje s drugom stranom. Ojačat će povjerenje u vezama, a one koje su same će biti sklone tražiti samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bit ćete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

KARIJERA: Pred tobom je tjedan povećanih kretanja. Mnoge će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvježit će kako tebe, tako i način na koji radiš. Bit će i onih koje će s lakoćom razmjenjivati nove ideje sa suradnicima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo razmisli i osmisli, a onda iznesi.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja tvojeg privatnog života, ali postojat će i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje ti ne idu na ruku. Zato se ne zalijeći. Budi strpljiva i njeguj ono što imaš. Sjeti se diplomacije.

KARIJERA: Tvoje sposobnosti ovih će dana vjerojatno izaći na površinu. Radit ćeš s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposlene u uslužnim djelatnostima pripremat će velike ili zahtjevnije projekte. Imat ćeš mašte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pozovi prijatelje na kućnu zabavu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu bit će naglašena. Ipak, ne gnjavi partnera da te štiti, jer nisi malo dijete. Moraš shvatiti da ne postoji garancija za ništa na ovom svijetu, a kad to usvojiš, sama ćes se osjećati sigurnije. Odrasti.

KARIJERA: Neke će biti u iskušenju da podlegnu ljutnji. Proanaliziraj sve i pokušaj ostati mirna čak i ako te kritiziraju. Ključ uspjeha ovih dana jedino je u suradnji i kompromisima s kolegama s kojima radiš. Ne zaboravi na to. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Sjeti se pravila zlatne sredine.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Prihvatit ćeš ono što imaš i što živiš. S takvim pametnim pristupom počet ćeš uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovarat će svima koje su u duljim vezama. Ako si sama, bit ćeš skrominija u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Nastavit ćeš tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovoriš, provodit ćeš u djelo odmah. Tako će se izmjenjivati samački i timski način rada, a ti ćeš se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspjet ćeš u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravi na opuštanje.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Bit će malih ljubavnih briga koje će ti povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmi to kao izazov koji vas oboje može potaknuti da još više poboljšate svoj odnos. One koje su još same puno će razmišljati.

KARIJERA: Sve na poslu vrtjet će se oko suradnje s drugima. Ništa nećeš moći sama, ali ni na silu. Zato budite otvorena i za drukčija mišljenja i metode. Ako se budeš osjećala umorno, bolje se organiziraj i ekonomiziraj sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pusti da te vodi unutrašnji glas.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Bit ćeš zagonetka drugima, a u duši spremna na ljubav. Mnoge će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jesi u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner bi se opet mogao zaljubiti u tebe. Ako si sama, bit ćeš pozivana u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Aktivirat ćeš se u obnavljanju poslovnih kontakata, te pokušati oživjeti neke prijašnje projekte za koje vjeruješ da su dobri. Balansirat ćeš između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćeš zadržati za sebe. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi tamo gdje ti je dobro.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: One koje su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u osamu svog doma gdje će uživati udvoje. One koje još traže srodnu dušu mogle bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mjestima.

KARIJERA: Uslijedit će dani kad ćeš biti vješta u obavljanju poslova, ali nespretna u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da te pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudi biti što jasnija ili ne objašnjavaj ništa ako baš ne moraš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Tjelesno si u dobroj formi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

VODENJAK

LJUBAV: Planete ti uglavnom idu na ruku kad se radi o ljubavi. One u vezama neka budu ipak malo tolerantnije. One koje su još same rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će ti goditi velika društva i bučna mjesta. Bit ćeš vesela.

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će ti od ruke. Ako se pak želiš upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u prirodi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

RIBE

LJUBAV: Bit ćeš željna zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da te ispune. Imaj na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebaš pridavati previše značaja. S druge strane, ako si u duljoju vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

KARIJERA: Komunicirat ćeš sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćeš to odraditi besprijekorno. Ponekad će ti nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će manje atraktivni. Neka je i tako, radi najbolje što možeš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćeš u svakom sportu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.