5 znakova koji bi trebali tražiti novi posao tijekom retrogradnog Merkura

Traženje novog posla moglo bi te dovesti do najbolje karijere tijekom retrogradnog ljeta 2019. godine

5 znakova koji bi trebali tražiti novi posao tijekom retrogradnog Merkura

Ako još uvijek nisi znala, Merkur je opet u retrogradnom stanju. Ovaj put, počeo je 7. srpnja, a trajat će do 31. srpnja. Ispred svih horoskopskih znakova zodijaka nalaze se još malo manje od dva tjedna problema zahvaljujući retrogradnom Merkuru. Takvi problemi mogu se proširiti i na radna mjesta, a tijekom retrogradnog Merkura astrolozi obično upozoravaju na promjenu karijere. 

Međutim, postoji pet horoskopskih znakova koji bi trebali razmisliti o potrazi za novim poslom, a ako si jedan od ovih znakova, ozbiljno razmisli jer ovo bi moglo biti savršeno astrološko vrijeme za traženje novog posla.

Pročitaj još:

Image

Horoskop i posao: Što zvijezde govore o tvojoj karijeri

BLIZANCI

Razmišljaš o načinima da doneseš više novca u svoj novčanik i zašto ne bi? Međutim, neke propuštene prilike ili prepreke mogle bi se pojaviti (ako već i nisu) u tvom poslovnom životu kad Merkur podrhtava u ovom sektoru prihoda. Pronađi načine na koje možeš pokazati šefu/ici koliko si tijekom vremena postala vrijedna. Novi posao bi kod tebe mogao značiti traženje više odgovornosti i povišice u tvrtki za koju već radiš.


VAGA

Možda se ne radi samo o novom poslu, već o cijeloj novoj karijeri. Imaš zacrtano jako puno energije u karijeri u sljedećoj godini, ali sada razmišljaš o tome jesi li uopće na pravom putu. Razmisli o tome kako to možeš promijeniti za svoj najveći i najbolji mogući potencijal. Razmisli o snovima ili planovima koje si nekad ostavila za sobom i utvrdi je li ih možda vrijedno ponoviti i sada realizirati.


ŠKORPION

Razmišljaš o prošlim projektima i ambicijama u karijeri i jesi li dosegla svoj vrhunac. Razmisli o načinima na koje se možeš vratiti ljudima s kojima si dobro funkcionirala kako bi ponovno uhvatila tu iskru. Dogovori sastanak sa starim suradnicima i kolegama


VODENJAK

Tražiti novi posao tijekom retrogradnog Merkura moglo bi značiti da želiš novi posao koji će više odgovarati tvom životnom stilu. Dosta si razmiišljala o ravnoteži između posla i privatnog života, a sada tijekom retrogradnog Merkura sve viiše razmišljaš o načinima na koje to možeš postići. 

RIBE

Ako se osjećaš zaglavljenom u rutini, možda je vrijeme da potražiš prilike za poticanje svoje prirodne kreativnosti. Kako Merkur podiže tvoju radnu zonu, osjećat ćeš potrebu da budeš kreativnijja u načinu na koji obavljaš svoj posao. Začini ga, ali učini to s inspiracijom iz prošlosti, poveži se sa starim prijateljima i suradnicima za nove izazove.