Strašna strana Hollywooda

I celebrity klinci obožavaju Noć vještica, a ovo su najslađi kostimi dosad

Vještice, zombiji, bundeve i čarobnjaci –poznati su ponosno pokazali kakve su kostime odabrali njihovi mališani, a u kojima će, baš kao i drugi klinci, za koji dan pokucati na svaka vrata u susjedstvu

profimedia-0561795099.jpg
Foto: www.profimedia.hr

U Americi su gotovo svi veliki obožavatelji Halloweena - a najviše klinci kojima je ovo prilika da se odjenu u najslađe, najluđe i najstrašnije kostime te pojedu brda i brda slatkiša, slično kao kod nas za maškare. Iz godine u godinu roditelji smišljaju sve maštovitije kombinacije kako bi baš njihov mališan odnio pobjedu za najbolji kostim Halloween zabave.

Image
Slatka mala čudovišta

BOOO: Najslađi Halloween kostimi za klince iz Zare i H&M-a

Na Halloween ludilo nisu imune ni slavne face, a nerijetko će dobrano razvezati kesu kako bi kostimima i dodacima uveselili svoje male prinčeve i princeze. Zato su Instagram ovih dana preplavila preslatka mala čudovišta- koje je najstrašnije, teško je reći, ali se sva mogu podmititi s nekoliko bombona:

shimmer fallback

Ashley Tisdale

Malena Jupiter Iris French, kći poznate američke glumice i zvijezde filomva High School Musical i Mrak film definitivno je najslađa bundeva Instagrama.

Koutney Kardashian

Kourtney Kardashian i njezino troje djece, Penelope, Mason i Reign transformirali su se u obitelj superheroja - Amerika je sigurna!

Kylie Jenner

Trogodišnja trendesterica Stormi svoju je skupocjenu odjeću zamijenila za jedan pomalo drugačiji outfit.

Molly Sims

Obitelj slavnog modela inspiraciju je pronašla u filmu Čarobnjak iz Oza, a zbog uloženog truda definitivno su zaslužili nagradu za najbolju masku.

Chris Brown

Royalty Brown, sedmogodišnja kći slavnog R&B pjevača ima vlastiti Instagram profil. Više od milijun obožavatelja koliko je prati rastopilo se na objavu njezinog Halloween kostima.

Kelly Clarkson

Grammyjem nagrađena pjevačica pohvalila se fantastičnom Halloween dekoracijom svog doma za koju su, kako kaže, najvećim djelom zaslužni njezina djeca, sedmogodišnja River Rose i petogodišnji Remington Alexander. Impresivno!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.