Slatka mala čudovišta

BOOO: Najslađi Halloween kostimi za klince iz Zare i H&M-a

Pred nama je najstrašnija noć u godini i vrijeme je da u svoju kuću pustimo sve te strašne vještice, duhove i vampire – u mini varijanti. Pronašle smo najslađe i najjezivije Halloween kostime koji su nas oduševili baš kao što će oduševiti i tvoje dijete

profimedia-0635966401.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Bilo da će ti za koji dan zombiji i mumije pokucati na vrata i tražiti slatkiše ili se priprema Halloween party u vašem vrtiću, moraš biti spremna na sve. Tvoja kuća treba postati horor kulisa, a klinci likovi iz najstrašnije priče. Pronađi malo čarolije u obiteljskoj svakodnevici.


Trgovine nude toliko preslatkih kostima i modnih dodatka povodom Noći vještica da se gotovo nemoguće odlučiti se samo za jedan lik, no u što god će se prerušiti tvoje dijete, u ovim će Halloween outfitima iz Zara kids i H&M Fancy Dress kids kolekcije sigurno svima koje sretne utjerati strah u kosti - i izmamiti raznježen osmijeh na lice.

Evo naših favorita za garantirani „booooo efekt“:

H&M - Šišmiš plašt s kapuljačom, 75 kn

Rastezljivi plašt i kapuljača s našivenim očnjacima i šiljastim ušima može se pričvrstiti na djetetovu glavu kako bi tvoj mali strašni šišmiš mogao neometano skakutati i plašiti sve oko sebe.

H&M - Kosturko, 225 kn

Jednodijelni kostim s kapuljačom i džepovima sa strane je sve što tvom mališanu treba kako bi ostavio zaista 'strašan' utisak.

Image

H&M - Horor princeza, 150 kn

Za djevojčice koje se ne misle odreči šljokica i til suknjice, tu je savrešna girly haljinica s motivom strašng kostura.

Image

H&M - Sve što vještici treba, 75 kn

Dvodijelni set koji se sastoji od rajfa s vještičjim šeširićem i paukovom mrežom te čarobnim vještičjim štapićem obvezni su modni dodaci svakoj maloj fancy vještici.

Image

H&M - Vampirski plašt na vezanje, oko 97 kn

Svaki ozbiljan vampir koji drži do sebe mora imati dvobojni plašt ispod kojeg se može sakriti - da bi se potom pretvorio u šišmiša i nestao.

Image

Zara - Opasna crna mačka, 199,90 kn

Kostim crne mačke od tri dijela: pelerina, kapa s ušima i rukavice, sve na svjetlucave točkice.

Image

Zara - Papuče kandže, 129,90 kn

Ove preslatke tople papučice od umjetnog krzna tvog će klinca u trenu pretvoriti u strašno malo čudovište s velikim šapama.

Image

Zara - Ruksak sretni šišmiš, 109,90 kn

Torba za vrtić ili izlet u obliku šišmiša s krilima, a u koju stanu sve sitnice, sve je što će zatrebati tvom malom slatkom čudovištu.

Image

Zara - Suknjica ćiribu ćiriba, 99,90 kn

Baršunasta suknja sa zvijezdom i mjesecom u plavoj ili crnoj boji idealna je za svaku malu čarobnicu koja zna kako čarati - i očarati.

Image
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.