Anonimni korisnik

Pozdrav. Imam 29 godina. Ove godine u prvom mjesecu decko me...

Pozdrav. Imam 29 godina. Ove godine u prvom mjesecu decko me ostavio nakon 3 i pol godine veze. Nakon toga našli smo se i popričali.Dali si šansu.Mislila sam da ide na bolje. Sve do kraja drugog mjeseca kad se on opet naljutio na mene.Da se ja ne znam ponasati.Da drame radim sa svega.Da sam negativna cim postoji neki problem.Nakon toga culi smo se sve rijeđe.Bio je sve hladniji da bi na facebooku našla objavu u kojoj ga označava neka cura.Kad sam ga pitala oko toga.Rekao mi je hladno da smo mi prekinuli jos u sjecnju da je vidio da se ja ne mjenjam.
Par dana nakon toga ta cura je objavila njihovu zajednicku sliku.
Stavio je da je u vezi s njom. Samo 2 tjedna nakon što je spavao sa mnom i ljubio me.
Čuli smo se.Pitala sam ga dali je to nešto ozbiljno.Potvrdio je da je. Upoznao ju je sa svojim drustvom i doveo doma.
Stalno stavljaju slike.
A ja od muke tuge i jada ne mogu disati.Trebali smo se ženiti.Za mene je to bilo to.
Savrsena osoba.S njegovim roditeljima sam se jako dobro slagala. Bili smo jako blizu jedan od drugoga.Sve savrseno. Zamjenio me za curu koja je od njega udaljena 50 km i koja ima 100 kila. Njegovi kolege nisu mogli vjerovati da me za nju zamjenio.On radi posao od doma.Ima opg i ne vjerujem da bi ostavio posao i otišao živjeti k njoj.A ona također fina dama ne vjerujem da bi otišla k njemu na selo.40 km od sebe.Uglavnom ne vjerujem da ce to potrajati.
Napisala sam mu da ga volim i da ga mislim cekati.
Svaki dan placem.Sve me podsjeca na njega. Danas sam prolazila kroz njegovo selo i mislila kako bi bilo ljepo da smo skupa sad.Fali mi sve njegovo.Njegova podrška osmjeh.Naši trenuci.Vidjela sam našu djecu ma sve...Vikendom smo odlazili u vikendicu.Da sad tamo dođem srce bi mi puklo.Tamo smo provodili noci i voljeli se.
Pitam se kako dalje?Boli me duša.On voli drugu a ja sam svakim danom gore.Ne mogu se zamisliti s drugim ni na sekundu.
Mislim da mi se takva ljubav više neće ponoviti.Ne vidim buducnost.Najradije bi se ubila.On je bio moj život i moje veselje a sad to sve daje drugoj.Ne mogu više.

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.