Savršen poklon

Za slađe trenutke i šarenije uspomene- Čoko Jagodica

Svaka čoko jagodica, okupana je u vrhunskoj belgijskoj čokoladi, a na njihov fotogeničan izgled, nitko ne ostaje ravnodušan

Coko Jagodica 01.jpg
Foto: Bojan Zibar

Lijepo je dobiti poseban poklon, ali je još ljepše darivati. Osmijeh koji u tom trenutku na licu ima osoba koju smo razveselili, neprocjenjiv je. U trenucima kada dođe do biranja ili smišljanja poklona, ideje ponekad ne padaju tako lako na pamet. Što pokloniti za rođendan, godišnjicu, diplomu, krštenje ili za neki drugi poseban datum, a da nije nešto za čime inače posežemo?

Image

Čoko Jagodica je zagrebački brend iza kojeg stoji puno truda i rada, a osim privlačnog izgleda samih jagodica, okus je jednako zarazan. Svaka je jagodica okupana u vrhunskoj belgijskoj čokoladi, bez umjetnih bojila. Također, svaka dolazi iz eko uzgoja i savršeno je sočna i prepuna okusa. Preslatke i fotogenične jagodice, savršeno pristaju kao poklon u svakoj prilici. Ukrasi koji se nalaze na jagodicama su jestivi, a što se tiče dizajna, postoji bezbroj opcija.

Image

Pakiranje svojih jagodica također birate sami, veća ili manja pakiranja u ukrasnim kutijicama, u obliku torte, u okruglim boxevima ili u obliku raskošnog buketa. Čoko Jagodice možete naručiti putem službenog instagram profila , gdje se nalazi i čitava ponuda pa tamo možete vidjeti više o ovim slatkim poklonima. Razveselite nekoga i poklonite mu personalizirane jagodice, sigurno nećete pogriješiti.