TEN22: Novi zagrebački dnevni bar u kojemu možete uživati u kavi, koktelima i dobroj glazbi

Ideja mjesta na kojemu će se uživati nakon završenog radnog dana dolazi od tvorca zagrebačkog brenda Zagreb Social Club

TEN22_1.jpg

Streetwear brand Zagreb Social Club koji već dvije godine ima svoj showroom na početku popularnog Zagreb Design Districta u Smičiklasovoj 22 jučer je otvorio vrata novog prostora, smještenog odmah ulaz do.

Image

“Od kako smo krenuli sa Zagreb Social Club pričom uvijek su nas pitali: ''A gdje je tu klub?'' Odgovor na to pitanje je upravo naš novi projekt TEN22, zamišljen kao dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi, koktelima i prvenstveno dobroj glazbi. Šta znači dnevni bar? Znači da nakon što završi radni dan mi počinjemo s našim popodnevnim programom koji traje do 22 sata, a sastoji se od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, isto tako gostujućih miksologa u suradnji s našim stalnim timom kojeg vodi Josipa Crneković” rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor projekta.

Image

Interijer prostora potpisuje Jelka Margarita Bogdanić, a vizualni identitet Lada Kušec Deči. “Željeli smo naše dugogodišnje iskustvo u noćnom životu obogatiti s idejama mladih kreativaca i mislim da se to pokazala kao uspješna formula, jer smo dobili prostor koji je drugačiji i ne odaje dojam da je bar, već više opuštajuće mjesto za druženje, a upečatljiv vizualni identitet ga prati i obogaćuje” zaključuje Ali Mirza Mulabegović.

Image

Na otvorenju su bili prisutni: Damjan Rudež, direktor programa Sunset Sport Media festivala, Tomislav Brusač DJ i producent, Vlado Švegar direktor marketinga PPD Hrvatska, Elena Mikac glazbeni promoter i DJ, fotografkinja Dora Šarić i brojni drugi.

Image

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00. Sve informacije o programu možete pratiti na službenom Instagram profilu.

Foto: Niko Goga