Romantična komedija puna originalih pjesama Jennifer Lopez i latino superzvijezde Malume

Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor.

Picture2.jpg
Foto: Promo

Jennifer Lopez u glavnoj ulozi romantične komedije punoj preokreta, tko tome može odoljeti? Ti si Taj prikazuje Lopez u ulozi glazbene superzvijezde Kat Valdez i Owena Wilsona kao učitelja matematike Charlieja Gilberta, koji će se vjenčati, a zatim upoznati.

Njihova priča započinje kada Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na koncert odvuku njegova kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (komičarka Sarah Silverman). No, ovo nije običan koncert, već vjenčanje najseksi slavnog para na svijetu Kat Valdez i nove glazbene supernove Bastiana (Maluma, kojemu je ovo prva filmska uloga). Kako se njihov hit singl “Marry Me” penje na top ljestvicama, par se odluči vjenčati pred publikom. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi. Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Katin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici, zatim ugleda stranca, ugleda Charliea. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za njega.

shimmer fallback

Ovo je bio trenutak ludila, ovaj par ne može ostati u braku, je li tako? Čini se da što više vremena provode skupa shvate da su zapravo savršeni jedno za drugo. No, što je romantična priča bez nekoliko obrata, kada Kat i Bastian ulove nominaciju za Grammya Kat će morati odlučiti između Bastiana i svog muža Charliea. Koga će odabrati? To čemo saznati ovog Valentinova kada Ti si taj dođe u kina.

Ti si Taj prepun je originalnih pjesama Jennifer Lopez. Uključujući On My Way, čiji je glazbeni spot u manje od mjesec dana na Youtubeu dosegao preko šest milijuna pregleda.Zanosna Lopez, osim glumom i glazbom, sudjeluje i u produkciji filma, zajedno s Elaine Goldsmith-Thomas i Bennyjem Medinom.

Režiju ove isčekivane romatične komedije potpisuje Kat Coiro, a scenarij John Rogers, Tami Sagher i Harper Dill. Scenarij je rađen prema istoimenom romanu u stripu autora Bobbyja Crosbyja.

U kinima od 10. 2. 2021.

GLUMCI: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley  i Sarah Silverman

REŽIJA: Kat Coiro

SCENARIJ: John Rogers i Tami Sagher, Harper Dill. Temeljeno na grafičkom romanu Bobbya Crosbya

PRODUCENTI: Elaine Goldsmith-Thomas, Jennifer Lopez, Benny Medina, John Rogers

IZVRŠNI PRODUCENTI: Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur, J.B. Roberts

ŽANR: romantična komedija

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.