FILMSKI HIT

Pretpremijerno prikazan film ikone reggae kulture 'Bob Marley: One Love'

Mnogobrojna publika na samo Valentinovo proslavila je ljubav u u CineStar kinima uz sjećanje na legendarnog glazbenika, pretpremijerno pogledavši film “Bob Marley: One love”.

CineStar Bob Marley premijera (7).jpg
Foto: Bojan Zibar

Glazbena i kulturna ikona Jamajke, Bob Marley, ostavio je neizbrisiv trag i naslijeđe te svima približio reggae i rastafarijansku kulturu, stavljajući na prvo mjesto ljubav i duhovnost. “Brain Holidays” jedan od ključnih reggae bendova u Hrvatskoj, u Kaptol Boutique Cinema izveo je uživo Marleyjeve najpoznatije pjesme te posjetitelje na taj način uveo u pretpremijeru filma koju nisu propustili ni Mile Kekin sa sinom, Tomo Ricov sa suprugom, Marina Mamić, Mijo Matić, Rea Hadžiosmanović, Petar Bizzo Radojčić s kćeri i suprugom, Phat Phillie i mnogi drugi.

Povodom 79. obljetnice njegova rođenja, publika ima sjajnu priliku upoznati se s brojnim detaljima iz bogatog života prerano preminulog glazbenika koji je svojim viđenjem života i ljubavi utjecao na brojne generacije.

Film "Bob Marley: One Love", studija Paramount Pictures u distribuciji Blitz filma, producirali su među ostalim njegova supruga Rita Marley, njihov sin Ziggy i kći Cedella pružajući osobni i neprocjenjiv uvid u život legende.

“Ništa se ne događa prije nego što dođe vrijeme za to, a sada je došlo to vrijeme da se govori o našem ocu  u biografskom izdanju, na velikom platnu”, rekao je Marleyjev sin Ziggy prije izlaska filma, te dodao: “Čuli ste glazbu i mislite da poznajete tog čovjeka, ali shvaćate li doista kroz što je sve prošao i koji su ga trenuci oblikovali u osobu kakva je postao… Ovaj film će vam po prvi put predočiti kako je bilo biti u njegovoj blizini, vidjeti njegovu bol, tugu, njegovu radost i njegovo iskupljenje. Veselimo se što ćemo  ovim filmom inspirirati ne samo dugogodišnje obožavatelje, već i mlađu generaciju, dajući im povod za istraživanje Bobova života i glazbe i na taj način širiti njegovu univerzalnu poruku ujedinjenja, pravde i mira diljem svijeta.”

Ulogu legendarnog glazbenika preuzeo je Kingsley Ben-Adir, a Lashana Lynch glumi njegovu suprugu Ritu.

Redatelj filma je Reinaldo Marcus Green, redatelj filma “Kralj Richard”, nominiranog za Oscara, o Richardu Williamsu, ocu i dugogodišnjem treneru Venus i Serene Williams.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama CineStar kina diljem Hrvatske i online na www.cinestarcinemas.hr, a film je na redovnom programu od 15. veljače.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Foto: Bojan Zibar