Zabava za sve

Posjetite priceless.com i ne propustite koncert Rade Šerbedžije na šibenskoj tvrđavi – u posebnom aranžmanu za četiri osobe

Najbrži korisnici Mastercard kartica moći će svom društvu omogućiti nezaboravan provod na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj

IMG_6680-RADE ŠERBEDŽIJA.jpg
Foto: Promo

Sve je spremno za seriju koncerata omiljenih domaćih glazbenika na jednoj od najatraktivnijih lokacija Lijepe Naše – Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Program „Glasno s Tvrđave“ započinje 8. srpnja i to koncertom jednog od naših najosebujnijih umjetnika – Radom Šerbedžijom koji će nastupiti u pratnji benda Zapadni kolodvor.

Image

Iako je Šerbedžijin koncert na šibenskoj tvrđavi sam po sebi ekskluzivan, Mastercard se, u suradnji s organizatorom, pobrinuo ovaj događaj učiniti još posebnijim i nezaboravnim za najbrže posjetitelje svoje iskustvene platforme priceless.com.

Naime, na priceless.com za ovaj je koncert osmišljen paket za društvo željno dobre glazbe i vrhunskog provoda. Paket po cijeni od 350 kuna uključuje četiri ulaznice za koncert Rade Šerbedžije, pića dobrodošlice, mogućnost obilaska tvrđave prije početka koncerta te rezerviran lounge sa spektakularnim pogledom na pozornicu i njezino okruženje. Na platformi priceless.com za korisnike Mastercard kartica dostupna su dva ovakva paketa, pa tako do njih mogu doći zaista samo oni najbrži.

Kako nakon ovog koncerta slijedi još njih pet – koncert Vojka V i Daleke obale u srpnju te Leta 3, Nene Belana i TBF-a u kolovozu, Mastercard i RTL Music će nastaviti s nuđenjem ovakvih aranžmana na priceless.com, a sve što trebate napraviti kako biste došli do svog paketa i razveselili svoje društvo jest registrirati se svojom Mastercard karticom i redovito pratiti ondje objavljene posebne ponude.

Ova je ponuda dio programa Priceless, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard® kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

***

O kompaniji Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalna tehnološka kompanija u platnoj industriji. Naša misija je povezati te osnažiti digitalnu ekonomiju od koje svi imaju koristi, a to postižemo razvojem inovacija koje transakcije čine sigurnim, jednostavnim, pametnim te lako dostupnim. Stalnim unaprjeđenjem sigurnosnih, inovativnih proizvoda i usluga, Mastercard pomaže pojedincima, financijskim institucijama, javnoj upravi i poslovnim subjektima da ostvare svoj potpuni potencijal. Naša strast glavni je pokretač procesa kako unutar, tako i izvan kompanije. Vizija kompanije koja djeluje u više od 210 zemalja jest stvaranje održivog svijeta u kojem su neprocjenjive mogućnosti dostupne svakom čovjeku.