NOVA KOLEKCIJA

Nova linija Jadran čarapa odiše prekrasnom klasikom koja će savršeno nadopuniti svaki outfit

Moderan dizajn kojega donose Jadran čarape donosi savršen izbor za svakoga

6jadran_čarape_2023.jpg
Foto: Matea Smolčić Senčar

Uz hladnije vrijeme dolazi nam i doba godine kada se svakodnevno možemo igrati modom i svaki svoj look dodatno naglasiti najlonkama u raznim bojama i s raznim uzorcima. Dok se neki odlučuju za klasične jednobojne crne najlonke ili boje kože, drugi će se pak odvažiti i začiniti svoj outfit najlonkama s uzorkom. Bez obzira na to u koju skupinu pripadali, svatko može pronaći pravi par za sebe u Jadran čarapama.

U Hrvatskoj su mnogima omiljene upravo Jadran čarape, koje su od trenutka osnivanja lider u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa. Njihove kolekcije svakog puta donose modele prekrasnog i modernog dizajna, te su uvijek u korak s vremenom i potražnjom. Ove godine predstavljaju svoju novu liniju najlonki koja predstavlja savršen spoj modernog i klasičnog, pa se tako u ovoj liniji mogu pronaći klasične crne najlonke, ali i crne najlonke s uzorcima poput točkica ili malih srca koje će bez sumnje pronaći svoje mjesto u brojnim ormarima. Ovaj tip najlonki podignut će najjednostavnije kombinacije, a dodatno začiniti one odvažnije

Odmah nakon izuma najlonke su doživjele instantnu popularnost kod ženske populacije. O tome govori i činjenica da je tih prvih godina potražnja bila tolika da je premašivala ponudu. Njihova popularnost nije padala do danas, pa su tako i ovih dana sastavni dio svakog ženskog ormara. Kroz godine ponuda im se širila, pa tako sada dolaze u raznim bojama, materijalima i uzorcima.

Dugogodišnje poslovanje Jadran čarapa samo za sebe govori o kvaliteti njihovih proizvoda, a prekrasni modeli koje donose svakog puta oduševe sve. Nova kolekcija zasigurno će se viđati ove jeseni i zime na brojnim djevojkama i ženama, a cijelu ponudu možete pogledati na službenoj web stranici https://jadran-carapa.hr/ .

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar