Nek' ti se poslože sve kockice ovih blagdana uz Dorinu i Mustru!

Vrijeme blagdanskog darivanja sve nam je bliže, a ideja za poklone nikada previše!

DSCF5336.jpg

Čestitati nekom blagdane, rođendan ili neki drugi važan dan možemo na stotine načina, ali ima li boljeg od onog koji dolazi s čokoladom? Još kad omiljenoj slastici dodate dizajnersku šalicu s prigodnom porukom, nema šanse da osoba koja prima poklon ostane ravnodušna.

shimmer fallback

Kako bi nam olakšali potragu za savršenim darom, Kraš i Mustra udružili su svoje strasti prema čokoladi i dizajnu te su ovih blagdana predstavili atraktivno posebno pakiranje koje će svakom popraviti dan.

shimmer fallback

U prigodnoj kutiji nalaze se četiri neodoljive Dorine – Mliječna, Ledena, Lješnjak i Keks – te porculanska šalica hrvatske proizvodnje s prepoznatljivim Mustrinim natpisima „Pomalo“ i „Oborilo me“, te novim vizualima „Stavljam sve na kocku“ i „Pao mi je šećer“ ekskluzivno osmišljenim za ovu kolekciju šalica.

shimmer fallback

Ovo je pakiranje odličan poklon kada želimo nekog razveseliti, nasmijati, oraspoložiti ili mu samo pokazati da nam je stalo. Također, idealno će se uklopiti i u svaku privatnu kolekciju šalica i porculanskog posuđa te oduševiti goste i uljepšati kućna druženja.

shimmer fallback

Zahvaljujući Krašu i Mustri, ovih blagdana možemo poručiti voljenim osobama da točno znamo što im treba – šalica koja ih razumije i četiri ukusne čokolade kao nepogrešiv recept za slaganje svih kockica. Dorina & Mustra pakiranja dostupna su u ograničenim količinama na policama svih većih prodajnih mjesta te u Bonbonnièreama Kraš.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.