SRETNO VALENTINOVO!

LJUBAV SE MNOŽI DIJELJENJEM – Legendarne čokolade koje već godinama nose najljepše poruke

Čokolade Samo ti i Volim te proizvode se od davne 1965. godine i do danas su omiljene čokolade s porukom koje bude brojne uspomene. Upravo je Zvečevo tvrtka prva lansirala čokolade s voćnim punjenjem koje su u vrlo kratkom vremenu postale omiljene među potrošačima

Volim te i Samo ti 02.jpg
Foto: Promo

Dan zaljubljenih, tradicionalno se obilježava 14. veljače diljem svijeta i bez obzira što bi se ljubav trebala slaviti i slavi se svaki dan, ovaj je datum ipak malo posebniji. Uvijek je lijepo darivati ili primiti poklon, u bilo kojem obliku, a još je ljepše kada je u pitanju onaj čokoladni.

Čokolade Samo ti i Volim te proizvode se od davne 1965. godine i do danas su omiljene čokolade s porukom koje bude brojne uspomene. Upravo je Zvečevo tvrtka prva lansirala čokolade s voćnim punjenjem koje su u vrlo kratkom vremenu postale omiljene među potrošačima. Mnogi su upravo uz njih slavili Valentinovo, rođendane, Dan žena te brojne druge važne prigode. Ali čak i kada nije riječ o nekoj važnoj prigodi, bile su tu kako bi svatko mogao iskazati ljubav, zahvalnost, ili jednostavno udijeliti znak pažnje.

Image
Foto: Promo

Samo ti čokolade punjene su jednim okusom, dok su čokolade Volim te jedinstvene po tome jer u jednoj čokoladi posjeduju čak tri okusa. U periodu u kojem se trenutno nalazimo, točnije u mjesecu ljubavi i povodom Dana žena, čokolade Samo ti i Volim te prodaju se u skoro 4 milijuna komada.

Na sreću svih ljubitelja ovih čokoladi, koje nose divne poruke i veliku tradiciju, Zvečevo je lansiralo 2 nove velike Volim te čokolade, okusa lješnjak-badem-karamela i šumsko voće. Prigodne bombonijere, također su dio asortimana i odličan su izbor kao poklon voljenoj osobi.

Djela često govore više od riječi, a kada poklon nosi i određenu poruku, to nosi i određenu slatku težinu. Ljubav se množi dijeljenjem, i upravo zato – obradujte voljenu osobu najslađim znakom pažnje. Ali, ne samo danas, nego onda i kada ta osoba to najmanje očekuje.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo