Ljetnim 'Dolce vita' partyjem u Omišlju najavljen festival sladoleda!

Među posjetiteljima bili su Damir Kedžo, Dino Bubičić, Edvin Liverić, Mile Butorac, Matea Frajsberger i mnogi drugi

Omišalj 05.jpg

Poznati antički lokalitet Fulfinom Mirine u Omišlju bio je idealna kulisa za „Dolce vita“ ljetni party pun boja, mirisa, glazbe i dobre zabave! U „slatkom životu“ uživalo se u zalazak sunca, a sve se odigralo kao najava najslađeg ljetnog tjedna u kojem će glavna zvijezda biti omiljena hladna poslastica – sladoled!

Image

Festival sladoleda ove će se godine održati od 10. do 16. srpnja, duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, kao i na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Sladoledno veselje posluživat će se na čak 17 „ice cream“ punktova, a gosti ljetnog partyija na Mirinama – brojni novinari, influenseri i osobe iz javnog života, imali su priliku isprobati aRoma Gelato Experience koji nudi 100% prirodan i ručno rađeni gelato za čiju se izradu koriste samo najkvalitetnije namirnice.

Image

Osim aRome i domaćih sladoledara, na Festivalu će se moći kušati i gelato Pri suncu by Nina Šarić, Valle Losca, Emma ice cream, Di Mare Desserts... sve najbolji brandovi kada je u pitanju jedan i jedini – sladoled! Bit će to rapsodija okusa koju svaki ljubitelj pravog gelata ne smije propustiti.

Image

Mirine Fulfinum – arheološki lokalitet stvoren za razna događanja

Arheološki lokalitet Fulfinum Mirine već dugi niz godina pruža savršeno okruženje brojnim događanjima, baš poput ovoga u organizaciji Turističke zajednice Općine Omišalj i lifestyle portala Extravagant. Svi su gosti ostali oduševljeni lokacijom koja ove godine obilježava jednu važnu obljetnicu.

Image

„S obzirom na svoju povijesnu vrijednost i našu želju da lokalitet Mirine Fulfinum postane arheološki park kako bi ga što više približili posjetiocima, odabrali smo upravo ovu lokaciju za današnje druženje, a sve kako bi najavili 6. Festival sladoleda te Program Ljeta u Omišlju i Njivicama, ali i studijski dan koji će se povodom 50. Godišnjice otkrića Fulfinskog natpisa i otkrivanja pozicije grada, održati 19. srpnja, uz francusko-poljsko-hrvatsku radnu skupinu koja će pod vodstvom dr.sc. Morane Čaušević Bully provesti geofizička istraživanja lokaliteta“, rekli su nam u Turističkoj zajednici Općine Omišalj.

Image

Ljetno druženje na Mirinama uljepšale su dekoracije iz Momaxa, dok su neodoljivi duh prošlog vremena osigurali Vintage Experience automobili. Gosti su osvježenje, osim u aRoma gelatu potražili i u pićima poznatih brandova: Tosti1820, Cardamaro, Portofino, Art Spritz i Torlasco.

Image
Image

Divan party u sanjivom ambijentu arheološkog lokaliteta, uz miris limuna, sladoled, gin i savršene dekoracije bio je odličan uvod u brojna ljetna događanja na području Omišlja i Njivica kojima se vesele brojni domaći i strani posjetitelji!

Image

Foto: Promo