SPEKTAKL KOJI SE PAMTI

Hauser domaćoj publici priuštio večer za pamćenje

Svjetski poznati virtuoz u Areni Zagreb napravio spektakl svjetskih razmjera

Dino_Ninkovic_2023-1-55.jpg
Foto: Dino Ninković

Naš poznati violončelist, HAUSER, trenutno je na svojoj prvoj solo turneji pod nazivom „Rebel with a Cello“ u sklopu koje je obišao već mnoge velike gradove i rasprodao velike arene. U čemu je čar njegovih nastupa i za čime ludi cijeli svijet sinoć je saznala i zagrebačka publika u rasprodanoj Areni Zagreb. Upravo ono što je HAUSER cijelo vrijeme i najavljivao se obistinilo, uzbudljiv show od početka do samog kraja koncerta. Svaka osoba u publici uživala je u notama klasike koju HAUSER donosi na svoj poseban način. Da su kilometri samo brojka govori i činjenica da su njegovi najvjerniji fanovi doputovali u Zagreb iz raznih dijelova Hrvatske, ali i svijeta pa su neki od njih doputovali čak i iz dalekog Tajvana.

Cijeli koncert sastojao se od nekoliko setova koji su publiku vodili kroz cijeli spektar emocija. Početak je bio rezerviran za klasičnu glazbu, na koju se savršeno nadovezala filmska i njome se završio prvi set. HAUSEROVA izvedba nekih najpoznatijih filmskih pjesama poput „Titanica“ ili „Pirata s Kariba“ nikoga nije ostavila ravnodušnim. Drugi dio koncerta publiku je podigao na noge jer je HAUSER tada započeo s latino izvedbama, a koncert je završio s publikom u deliriju koja našem glazbeniku nije dala da ode s pozornice.

Image
Foto: Dino Ninković

Za kraj koncerta HAUSER se na veliku radost svih obožavateljica spustio među publiku te jednu pjesmu odsvirao među njima. Kao i uvijek, HAUSER je napravio pravi spektakl koji će biti savršena uspomena do sljedećeg koncerta u Hrvatskoj. Svoju solo turneju nastavlja Starim kontinentom, a sljedeći na redu su Prag, München, Amsterdam, Berlin i mnogi drugi.

Image
Foto: Dino Ninković
Image
Foto: Dino Ninković
Image
Foto: Dino Ninković
Image
Foto: Dino Ninković