Znamo kakve će se sunčane naočale nositi sljedeće godine

Otkrili smo koje su novitete spremili brendovi Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila

CK_17.11_40.JPG

Renomirana talijanska tvrtka De Rigo Vision, svjetski lider u proizvodnji i distribuciji sunčanih naočala, predstavila je nove kolekcije prestižnih modnih brendova za sezonu proljeće/ljeto 2023. Kolekcije i veliku ponudu sunčanih naočala brendova Police, Yalea, Philipp Plein, Furla i Fila. Među posjetiteljima je, uz predstavnike medija, bio i pjevač Damir Kedžo koji je vrlo brzo odabrao svoje favorite.

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu, a u kojima će sigurno svi uživati u sunčanim danima.

POLICE

Ženska kolekcija Police predstavlja stilove naočala sa snažnim identitetom – odvažne, šarene i posebne. U kolekciji je dostupno šest sunčanih naočala i šest dioptrijskih naočala, a dizajn svake od njih odražava duh brenda u upečatljivim i gradualnim nijansama. Kolekcija se posebno ističe po acetatima vrhunske kvalitete, a krase ju ukrašeni geometrijski motivi i ugrađeni detalji glitera. Ove naočale utjelovljuju stil prave Police žene s istaknutom osobnosti i koja uvijek prati najnovije trendove.

shimmer fallback

U muškoj kolekciji vidljiv je prepoznatljiv odraz brenda zahvaljujući bestselerima koji su rekreirani u suvremenijem ruhu. Posebno se ističu oblici naočala – od stilova s dvostrukim profilom iz kasnih osamdesetih godina pa do stilova iz devedesetih s prepoznatljivim elementima kao što je slovo „P“ i krilati logo.  Geometrijski oblici, kvalitetni i sofisticirani materijali, plava leća te okviri od beta titana karakteriziraju sve modele.

YALEA

Nova Yalea kolekcija može se opisati u tri riječi: elegantno, ženstveno i šareno. Cilj je promovirati suvremene žene, njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepotu, a stilovi naočala su dizajnirani da istaknu lice svake žene. Visokokvalitetne i moderne sunčane i dioptrijske naočale karakteriziraju geometrijski oblici i unikatni detalji. Šareni i privlačni acetati, kombinacije prozirnih folija i kontrasta zaslužne su za elegantne naočale čistih linija.

shimmer fallback

PHILIPP PLEIN

Zabavno, provokativno i s prizvukom Rock'n'Rolla, riječi su koje najbolje opisuju novu Philipp Plein kolekciju. U skladu s prepoznatljivim karakteristikama brenda, ova kolekcija ističe se profinjenim oblicima, maksimalističkim detaljima i dekorativnim elementima. Naočale su dizajnirane za samopouzdane žene i muškarce koji se ne boje istaknuti i pokazati svoju osobnost. U fokusu kolekcije su predimenzionirani oblici pojačanog volumena s odvažnim ukrasnim elementima kao što su lubanje, nitne i kristali. Svi detalji naglašavaju raskoš cijele kolekcije, kao i šesterokutni 'PP' logotip.

shimmer fallback

FURLA

Furla predstavlja elegantnu, šarenu i kolekciju punu osobnosti. Kroz sunčane naočale i dioptrijske okvire spaja inovaciju i tradiciju, dok istovremeno slavi prepoznatljiv talijanski stil brenda. Sofisticiran i bezvremenski izgled postignut je kroz nove stilove i reinterpretaciju bestsellera koji podsjećaju na palete boja. Naočale su dostupne u intenzivnijim i svjetlijim nijansama s punim bojama ili u kombinaciji s prozirnim folijama koje utjelovljuju karakter ovog brenda. Posebni detalj kolekcije je kultni logo 'Arch' koji se pojavljuje u nekoliko različitih varijanti - izrađen od metala na krilcima, na vidljivoj unutarnjoj jezgri koja se vidi kroz prozirne acetate ili kao složeni ukrasni detalj oko leća.

shimmer fallback

FILA

Stil FILA sunčanih naočala odražava dvije strane brenda, onu klasičniju i elegantniju te onu suvremeniju čiji je fokus na modu i lifestyle. Kroz ovu kolekciju nastoji se poboljšati stil i dugogodišnja povijest brenda te uvijek uz originalne detalje unijeti dašak novoga, a cilj je privući što veću ciljanu publiku i interpretirati FILA identitet kroz 27 novih stilova. Fleksibilna krilca od dvije različite veličine, ukrasni detalji i boje inspirirane pop artom glavne su karakteristike svih modela.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.