Za svaku prigodu: I Mango ima odlične modele sandala za toplije dane

U ponudu naših omiljenih brendova već su stigli prvi modeli sandala za ljeto i izgledaju fantastično, a jedan od brendova čija nas je ponuda osobito oduševila je Mango

Za svaku prigodu: I Mango ima odlične modele sandala za toplije dane

Posljednjih nekoliko tjedana provodile smo u udobnosti vlastita doma, u mekanim papučama i loungewear komadima, no sada se situacija uzrokovana pandemijom počela normalizirati pa se i naš svakodnevni život lagano vraća u 'normalu'.

Image

Zara ima savršene modele sandala za ljeto. Izdvojile smo naših deset favorita


Mnogi od nas vraćaju se na posao i svojim uobičajenim rutinama, a to znači da ćemo opet moći uživati u trendi i ženstvenim kombinacijama za posao, ali i odlazak do grada. Osim trendi komada kojima ćemo osvježiti svoju garderobu za toplije dane koji su pred nama, tu su i svestrani modni dodaci koji će i onu najobičniju kombinaciju učiniti efektnom i zanimljivom.


Jedan od omiljenih dodataka i favorit mnogih žena za ljeto su sandale koje su praktične, šarmantne i udobne, a mogu se nositi uz razne kombinacije, bilo da je riječ o poslovnim ili pak ležernijim prigodama.

U ponudu naših omiljenih brendova već su stigli prvi modeli sandala za ljeto i izgledaju fantastično, a jedan od brendova čija nas je ponuda osobito oduševila je Mango. U ponudi ovog španjolskog brenda pronaći ćeš zanimljive modele koji odišu jednostavnošću i elegancijom. Osim modela s potpeticom, tu su i svestrane ravne sandale s remenčićima koje će savršeno pristajati uz svaki styling. Naš izbor sandala iz Mangove ponude donosimo u nastavku.


Foto: Mango

Mango, 169 kn

Mango, 199 kn

Image

Mango, 299 kn

Image

Mango, 249 kn

Image

Mango, 349 kn

Image

Mango, 349 kn

Mango, 299 kn

Image

Mango, 349 kn

Image

Mango, 349 kn

Image

Mango, 549 kn

Image