Voljela ili ne 'Emily in Paris', moraš priznati da ima dobre outfite: Ovo su top modni trenuci iz serije

Ako je nešto u seriji bilo vizualno zanimljivo i inspirativno (osim pitoresknih slika Pariza) - onda su to Emilyini brojni outfiti

Voljela ili ne 'Emily in Paris', moraš priznati da ima dobre outfite: Ovo su top modni trenuci iz serije

Serija 'Emily in Paris' iz više razloga bila je jedna od najiščekivanijih ove godine. Kako i ne bi bila, kad ju je napravio Darren Star, čovjek zaslužan za 'Seks i grad', 'Beverly Hills, 90210' i 'Melrose Place'. Osim toga, Pariz, visoka moda i glumica Lily Collins kao Emily zvučali su obećavajuće za novu Netflixovu poslasticu. 

Image

Najbolji teen filmovi koje uvijek rado gledamo - bez obzira na godine


Naravno, nitko nije očekivao visokokvalitetnu seriju dostojnu svih Emmyja, već duhovitu i opuštenu, 'žensku' seriju, baš poput 'Seks i grada' kojem se još uvijek rado vraćamo. 

Međutim, serija koja prati Emily, mladu marketinšku stručnjakinju koja iz Chicaga dolazi raditi u Pariz kako bi francuskoj PR tvrtki dala američku perspektivu posla - puna je stereotipa, klišeja, karikatura i predrasuda, ali i potpune površnosti i manjka doticaja sa stvarnošću. 

I unatoč svim nedostacima i lošim kritikama, serija je ubrzo postala jedna od najgledanijih na Netflixu, a bez obzira pripadaš li onom dijelu publike kojoj se svidjela, ako ništa drugo, onda 'za ubiti vrijeme' ili onom koji je kolutao očima svake minute, svake epizode - jedno moraš priznati: moda u seriji je itekako zanimljiva, iako potpuno nerealna. Na stranu to što jedna mlada žena u svojim 20-ima svakodnevno nosi Chanel, Louboutin i Dior (a s druge strane ne zna tko je Pierre Cadault), ako je nešto u seriji bilo vizualno zanimljivo i inspirativno (osim pitoresknih slika Pariza) - onda su to Emilyini brojni outfiti. 

Style Lily Collins GIF from Style GIFs


U nastavku smo stoga izdvojile najbolje modne trenutke iz serije, od statement jarkih boja do večernjih haljina koje oduzimaju dah. Zaviri u galeriju! 

Outfit inspiriran Audrey HepburnZelene nijanse od glave do peteOutfit dostojan Met Gale


Pose Lily Collins GIF from Pose GIFs

Francuski chic


Ružičasta groznicaCrna elegancija
Smile Lily Collins GIF from Smile GIFs

Žuta boja u maxi izdanjuEmily In GIF from Emily GIFs

Šareni jesenski outfit

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.