POČELA JE SEZONA EVENATA

Topići, efektne haljine i neobične torbice- slavne dame oduševile stylinzima na otvorenju beauty concept storea

Zvonimir Franić i Karlo Rusan udružili su snage i otvorili beauty concept store koji će u svojoj ponudi ujediniti high end brandove za njegu tijela, kože i kose, te preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Njihov poduzetnički pothvat došli su podržati i mnogobrojni poznati koji i inače surađuju s ovim uspješnim duom.

Untitled Project.jpg
Foto: John Pavlish

Čini se kako je sezona eventa i službeno otvorena. Naime, mnogobrojne slavne face nisu propustile jučerašnje otvorenje beauty concept storea koje su organizirali frizer Zvonimir Franić i vizažist Karlo Rusan na zagrebačkom Kaptolu i tako predstavili svoj novi poduzetnički pothvat. Bila je to idelana prilka za druženje i pretresanje ljetnih događaja. A mnogobrojne dame oduševile su stylinizima.

shimmer fallback

Zvonimir Franić i Karlo Rusan

shimmer fallback

Albina se odlučila za efektnu srebrnu dugu haljinu. Očito je kako će srebrna boja biti hit boja ove sezone.

shimmer fallback

Zgodna Franka na otvorenje je stigla u statment trapericama i bijeloj strukturiranoj košulji.

Antonija Stupar Jurkin, Lejla Filipović i Sonja Kovač odlučile su se za popularne topiće i pokazale kako se zdrav život i vježbanje itekako isplate.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Crne elegantne kombinacije prsluka i hlača bile su odabir Semente Rajhard i glumice Nives Ivanković koju dugo nismo vidjeli na događanjima, a koja izgleda bolje no ikad.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dizajnerica Matija Vuica zablistala je u bijeloj haljini s puf rukavima i prorezima na struku, a cijeli outfit podigla je i neobična statement torbica.

shimmer fallback

Marko Grubnić i ovaj put se odlučio za dizajnerski outfit. Jacquemus košulja, Valentino clutch torbica i Gucci mokasine s krznom.

shimmer fallback

Maja Šuput stigla je u neobičnoj kratkoj haljini s perjem i natikačama s perjem.

shimmer fallback

Jedno je sigurno. Zvonimir i Karlo okupili su zvjezdanu ekipu i proslavili svoj novi poduzetnički pothvat, ali i najavili kako će The Rite Store svoju ponudu postupno proširiti i regionalno na zemlje jugoistočne Europe,

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.