Stalno pokušavamo manje misliti na krpice i modne novitete, ali o odjeći ovog brenda ne možemo prestati sanjati

Ako još nisi čula za njega, krajnje je vrijeme da se upoznaš s brendom Tove koji spaja minimalizam i bezvremensku eleganciju, a sada je izbacio i svoju ljetnu kolekciju koja nas je oborila s nogu

Stalno pokušavamo manje misliti na krpice i modne novitete, ali o odjeći ovog brenda ne možemo prestati sanjati

Volimo otkrivati modne brendove koji nam mogu ponuditi nešto novo u odnosu na standardnu ponudu najpopularnijih high street dućana, a osobito nam je drago kada pronađemo uspješnu i predivnu modnu priču koju su zajedničkim snagama pokrenule dvije žene, prijateljice. Upravo takva priča stoji iza brenda Tove, kojeg su pokrenule Camille Perry i Holly Wright, zaljubljenice u modu, luksuzne materijale i minimalizam. 

Image

Mogu li biti slađe? Pronašle smo ručno rađene unikatne cipele i espadrile, pogledaj ih samo


Njihove su kreacije moderne, ženstvene i profinjene, a jednako se dobro uklapaju i na plaže i na gradske ulice. Lepršave haljine, tanke bretelice, zanimljivi topovi i upotreba najekskluzivnijih materijala ono su što izdvaja Tove od konkurencije. Inače, naziv brenda potječe od danske riječi koja znači snagu i ljepotu. Ova predivna odjeća nastaje u kreativnoj radionici smještenoj u Londonu. 


S obzirom da se radi o ekskluzivnom brendu koji proizvodi isključivo u jako limitiranim serijama i od najskupocjenijih materijala, i cijena ovih komada je visoka. Tako se cijene bluza kreću između 200 do 300 eura, a haljine mogu doseći i cijene od 900 eura. Osim službenog webshopa, Tove komade možeš pronaći i na Net-a-Porteru. Cijene su odmjerene tako da stvore fini balans između ručnog rada, unikatnih kreacija napravljenih od najfinijih materijala i želje da se pri proizvodnji minimizira otpad. Sva se odjeća proizvodi u vrhunskim krojačnicama u Europi i Aziji, a naglasak se stavlja na održivost, pa se stoga često koriste i organska svila i pamuk.


Inače, pokretačice ove modne priče su imale za Tove vrlo jasnu viziju - željele su spojiti luksuz s funkcionalnošću, a mislimo da su u tome itekako uspjele. Svaki komad Tovea je lako nosiv i dobro pristaje svima, a s obzirom na bezvremenski dizajn može trajati godinama. Brend je osnovan prošle godine, u ljeto 2019. i od tada je uspio osvojiti srca diljem svijeta. 


Trenutni su bestselleri lagane ljetne haljine nabrane teksture, a u našoj galeriji možeš odabrati onu koja se tebi najviše sviđa. 

Točkasta lepršava haljina - 6029 kuna

Image

Jednostavna haljina s dubokim dekolteom - 1137 kuna

Image

Nježno ružičasta haljina - 5498 kuna

Image

Komplet donjeg rublja u rozoj boji - 644 kune

Image

Svilena elegantni majica - 2237 kuna

Image

Bijela prozračna haljina - 3602 kune

Image

Romantični top - 2085 kuna

Image

Ekskluzivna duga haljina iz limitirane serije - 6048 kuna

Image

Svilena elegantna bluza u boji slonovače - 2844 kune

Image

Ženstvena roza haljina dubokog izreza - 1137 kuna

Image