Savršene proljetne kombinacije koje možeš nositi u kući, ali i izvan nje

Fokus nam je svima trenutno na udobnim i praktičnim outfitima koje možemo nositi kod kuće, no možemo maštati i o onim malo elegantnijim i stylish kombinacijama koje ćemo moći nositi kada se vratimo u ured

Savršene proljetne kombinacije koje možeš nositi u kući, ali i izvan nje

Prve proljetne dane proveli smo unutar kuće, no svi se iskreno nadamo da će ova karantena uskoro završiti kako bismo se mogli vratiti normalnom životu.

Sada dok većina nas radi od kuće, osim radne rutine i definiranog radnog vremena, vrlo je važna i odjeća koju nosimo jer sve to utječe na našu produktivnost.  
Fokus nam je svima trenutno na udobnim i praktičnim outfitima koje možemo nositi kod kuće, no možemo maštati i o onim malo elegantnijim i stylish kombinacijama koje ćemo moći nositi kada se vratimo u ured. Čak i ako ova karantena potraje, neke od ovih kombinacija možeš nositi i unutar kuće tijekom video konferencija i skype poziva s poslovnim suradnicima.


Inspiracije za kreiranje maštovitih outfita nikad dovoljno, a mi je uvijek pronalazimo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica. Ovaj put smo izdvojile 15 savršenih proljetnih outfita koji su udobni, ali istovremeni stylish pa ih možeš nositi dok radiš kod kuće, ali i tijekom povratka na posao.Foto: Instagram

@deborabrosa

@anoukyve

@wethepeoplestyle

@viktoria.dahlberg

@brittanybathgate

@apollinethibault

@jen_wonders

@eagletta

@amy_scheepers

@leiasfez

@annaaborisovna

@ceciliemoosgaard

@amaliemoosgaard

@patriciagarela

@emmahill

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.