VESELE BOJE

Od bijelih od crvenih modela - trendi sandale koje ćemo nositi umjesto crnih

Od elegantnih bijelih pa do upečatljivih crvenih, ovog ljeta nosit ćemo sandale u raznim nijansama koje će unijeti dozu osvježenja u svaki look

sandale u boji
Foto: Shutterstock

Nakon duge i hladne zime, mnogi su od nas jedva dočekali toplije dane kako bismo mogli uskočiti u svoju omiljenu ljetnu obuću – sandale. Prvi modeli za ljeto na police trgovina stigli su već početkom proljeća, a trendovi su i ove sezone uistinu raznoliki pa će u bogatoj ponudi svatko s lakoćom pronaći svoje savršen par sandala za ljetne dane.

Image
VJEČNI KLASIK

Najljepše crne minimalističke sandale za svaki dan

Dobar par sandala neizostavan je komad unutar ljetne garderobe, a svake sezone u svoju kolekciju volimo dodati nekoliko novih modela koji će začiniti naše svakodnevne ljetne kombinacije.

U nadolazećim ljetnim danima nosit će se sandale različitih boja i stilova, a osim klasičnih crnih modela koji su bezvremenski klasik, kolekcijama high street brendova ove sezone zavladali su i trendi modeli u raznim drugima nijansama koji će zasigurno unijeti dozu osvježenja u svaki ormar.

Od elegantnih smeđih i bjeličastih modela pa do onih u nekim malo efektnijim nijansama poput crvene, u aktualnoj se ponudi mogu pronaći sandale u trendi bojama koje su odlična alternativa klasičnim crnim modelima. U nastavku smo izdvojile najljepše modele sandala na petu i s ravnim potplatom, u trendi nijansama koje će se nositi ove sezone.

Arket - 199 € 

Image

Arket - 199 € 

Image

H&M - 24,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

H&M - 27,99 €

Image

H&M - 27,99 €

Image

H&M - 24,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 49,99 €

Image

Mango - 39,99 €

Image

Sezane - 170 €

Image

Sezane - 160 €

Image

Zara - 29,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 25,95 €

Image

Zara - 49,95 €

Image
Image
FOTO

Zagrebačka špica: Topići, mini haljine i šeširi dio su stajlinga iz centra Zagreba