UVIJEK TRENDI

16 prugastih košulja za fantastične proljetne kombinacije

Ovaj klasik pronalazi svoje mjesto unutar svakog ormara i nikad ne izlazi iz mode, a proljetne kolekcije istaknule su neke nove trendi modele koji će unijeti dozu osvježenja u naše svakodnevne kombinacije

Prugaste košulje
Foto: Zara

Proljeće nam kuca na vrata, a modnom scenom zavladali su neki novi modni trendovi. Brendovi su predstavili svoje raskošne kolekcije za novu sezonu u kojima se istaknulo pregršt sjajnih noviteta. Ovo je idealno vrijeme da svoju garderobu obogatimo s nekoliko statement komada koje ćemo moći nositi u raznim kombinacijama.

Image
ZA SVAKI DAN

C&A predstavio novu kolekciju – nude lijepe sakoe i razigrane bluze

I ove sezone naglasak je na razigranim uzorcima, a klasik s kojim je teško pogriješiti su prugice. Jedan od bezvremenskih komada je i klasična prugasta košulja. Ovaj klasik pronalazi svoje mjesto unutar svakog ormara i nikad ne izlazi iz mode, a proljetne kolekcije istaknule su neke nove trendi modele koji će unijeti dozu osvježenja u naše svakodnevne kombinacije.

Prugasta košulja danas se smatra modnim klasikom, poput balonera ili traperica. Za proljeće je idealan izbor, a odlično će izgledati i u ležernim i u poslovnim kombinacijama. I dalje su najpopularniji modeli oversized kroja, u plavim nijansama. No, uz klasičnu plavu prugastu košulju, u bogatoj ponudi brendova mogu se pronaći i modeli u nekim drugim bojama, poput ružičaste ili zelene.

U svakom slučaju, riječ je o vrlo praktičnom i stylish komadu koji nikad ne dosadi. Može se kombinirati na bezbroj načina – uz traperice, poslovne hlače ili suknje i uvijek će djelovati efektno. Prugasta košulja definitivno je nepogrešiv izbor za proljeće, a one najljepše modele iz aktualne ponude high street brendova donosimo u nastavku.

H&M, 20 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Reserved, 33 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Reserved, 23 eur

Image

Reserved, 20 eur

Image

Reserved, 30 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 30 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 28 eur

Image

Zara, 23 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica i ove subote bila je prepuna zanimljivih stajlinga