U IŠČEKIVANJU SUNCA

Prema časopisu Vogue: Komadi koje ćemo najviše nositi ovo proljeće

Sudeći po ovim predviđanjima, moda ovog proljeća bit će u znaku jednostavnosti i bezvremenskih komada. Evo što će se nositi u nadolazećim mjesecima

modni trendovi
Foto: profimedia.hr

Zima još traje, no već razmišljamo o proljetnim kombinacijama. Vjerojatno je to zbog sunca i temperatura koje su puno više od uobičajenih zimskih. A možda sanjarimo o proljeću jer su popularne trgovine već počele dobivati nove kolekcije u kojima dominiraju razigrani uzorci, pastelne, ali i jarke boje. Svaka sezona donese niz novih trendova, no neki komadi su bezvremenski i smatraju se klasikom koje je dobro imati u ormaru. To su oni basic komadi koji su temelj svih modnih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je britanski Vogue izdvojio nekoliko trendova, odnosno svakodnevnih komada koje ćemo nositi ovog proljeća. Najbolje je to što ih vjerojatno imaš u garderobi. Čak i ako ih nemaš, nudi ih gotovo svaka trgovina. Među neizostavne komade spadaju i sakoi. Dugo su najpopularniji bili klasični crni modeli, no sada sakoe nosimo uz traperice ili crne hlače, u raznim bojanma i krojevima. To je mnogo više od komada za posao.

Image
ZA SVAKI DAN

C&A predstavio novu kolekciju – nude lijepe sakoe i razigrane bluze

Vladavina sakoa nastavit će se i ovog proljeća, a u nastavku saznaj što će još biti u trendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/6