Kraljevska posla

Princeza Charlotte ima šest godina, a ovo su joj najbolji twinning trenuci s mamom Kate Middleton

Svaka mama posebno voli kada može podijeliti modne outfite sa svojom kćeri, a u tome uživa i Kate Middleton

profimedia-0338190525.jpg
Foto: Profimedia.hr

Od kada je 2004. godine tijekom skijanja primijećeno da se drži za ruke s princem Williamom, modni stil Kate Middleton je pod povećalom javnosti. U međuvremenu su se Kate i William vjenčali, dobili troje djece, ali i postali jedan od najomiljenijih kraljevskih parova. Njihova djeca su također omiljena i prati se svaki njihov korak - od dana kada su ih roditelji predstavili svijetu ispred bolnice. Prinčevi George i Louis i princeza Charlotte nalaze se u liniji nasljednika krune, nakon Charlesa i Williama, te su posebno zanimljivi cijelom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sretna godišnjica!

Princ William i Kate slave 10. godišnjicu braka. Objavili su divne nove portrete

No, osim što se prati njihovo ponašanje i što govore, posebno se prati i modni stil vojvotkinje od Cambridgea. Danas vojvotkinju svi hvale jer ne postoji javni nastup na kojem ne izgleda savršeno - bez obzira radi li se o gala večeri ili posjeti nekoj farmi. Koliko je njezina pojava važna govori i činjenica da postoji takozvani "Kate efekt". Sve u čemu se ona pojavi rasproda se za nekoliko minuta, a sada se ista stvar događa i s princezom Charlotte.

Mama Kate često "spaja" svoje i Charlotteine modne kombinacije, ponekad je to odmah uočljivo, a ponekad samo poveže outfite kroz neke detalje. Malena princeza Charlotte od Cambridgea 2. svibnja proslavila je šesti rođendan, a službena fotografija pokazala je da je postala prava mala dama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz mamin utjecaj sigurno će i Charlotte paziti na svoj modni izričaj, a dok ne vidimo kakav će biti njezin stil u budućnosti, provjerili smo kako Kate tijekom ovih šest godina bira modne kombinacije za sebe i kćer.

Žuta za prvo pojavljivanje

Princeza Charlotte predstavljena je javnosti u kapici boje limuna, koja je odgovarala Kateinoj žuto-bijeloj haljini. To je bio tek početak zanimljivih modnih kombinacija mame i kćeri.

Image
Foto: Profimedia.hr
1/10