Frizura svih vremena

Povratkom 'Prijatelja' u modu se vratila i slavna 'Rachelica', samo u modernijoj verziji

Prijatelji su definitivno serija koja je uvijek aktualna i svake godine je nove generacije gledaju. Nakon nedavnog ponovnog okupljanja glumaca, u modu se vraćaju i stvari koje su oni nosili u seriji pa tako i nekad najtraženija frizura koju je 'isfurala' Jennifer Aniston

profimedia-0547325501.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ako si obožavateljica jedne od najpopularnijih humorističnih serija '90-ih, ovih dana te trese slavljenička groznica jer je objavljeno da kreću sa snimanjem novi nastavci Prijatelja. Samim time porasla je popularnost slavne Rachelice, frizure koje je u seriji nosila Jennifer Aniston.
Otkad je najavljeno ponovno okupljanje Prijatelja, interes za Rachelicom skočio je za 179 posto, prema istraživanju koje je proveo Just My Look, piše Glamour.com.

Za vrijeme najveće popularnosti serije, saloni diljem sijeta šišali su Rachelicu, a po svemu sudeći povijest se ponavlja. Točnije rečeno, Rachelina frizura je opet in, ali u malo modernijoj verziji. Ipak su ovo neka druga vremena. Moderna Rachelica je razbarušenija, s stepenasto odrezanim šiškama.

Želiš li isfurati ovu frizuru, slijedi tri koraka u nastavku:

  1. Ključno je da ti je kosa lagana i lepršava, što znači da ju trebaš često prati šamponom za volumen.
  1. Nakon što ju opereš, u ručnikom osušenu kosu utrljaj nekoliko kapi ulja ili seruma kako bi ju omekšala i učinia podatnom za oblikovanje.
  2. Za kraj, osuši je pomoću oble četke i izbjegavaj ju ravnati pritom, jer ćeš uništiti volumen.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.