Želimo ih u svim bojama

Mini verzija popularnih Zarinih torbi osvojila nas je na prvu

Zarina prošivena zelena torba sa zlatnim lancem osvojila je svijet, a sada je dobila i svoju mini verziju

zara-torbice.jpg
Foto: Zara

Svi se sjećamo kada je Zara predstavila popularne torbice koje izgledaju kao high street verzija popularnih Bottega Veneta torbi, a među njima je glavnu riječ vodila upravo ona prošivena torba u zelenoj boji s debelim zlatnim lancem.

Image
Modno proljeće

Zarinu zelenu torbicu svi žele, a mi smo pronašle slične modele

Od onda, te su torbe postale nevjerojatno popularne i postale su dio garderobe svake "it" djevojke, a ubrzo smo ih mogli pronaći i u ostalim bojama, poput bež, ružičaste i narančaste.

Ove torbe zavladale su modnom scenom svojim elegantnim izgledom, a sve njihove ljubiteljice oduševit će vijest da je ovoga puta Zara predstavila mini verziju ovih popularnih torbi - i izgledaju sjajno.

Vrlo su malene, pa u njih ne stane ništa više od mobitela i nekog manjeg novčanika, a kao stvorene su za izlaske ili jednostavno za bilo koju drugu priliku kada veliku torbu želiš zamijeniti onom manjom. Po cijeni od 349 kuna, ove torbice dolaze u tri popularne boje - narančastoj, krem, i plavo-ljubičastoj koja će biti boja 2022. godine - a izgledaju baš sjajno i možeš ih kombinirati na sve.

Image
Foto: Zara
Image
Foto: Zara
Image
Foto: Zara

Osim njih, Zara je predstavila i još jedan model torbica koje neodoljivo podsjećaju na spomenute torbe - ove su malo drugačijeg oblika, također nešto manje, a dolaze u istoj zelenoj boji, kao i u plavoj i smeđoj. I za njih ćeš morati izdvojiti 349 kuna.

Image
Foto: Zara