Obožavamo njihov stil

Pariški street style: Outfiti koje želimo iskopirati

Francuskinje su nam vječna modna i beauty inspiracije. Sad samo saznale što šik Parižanke nose "off-duty"

parisstreetstyle.jpg
Foto: Instagram

Prije pandemije, modna je elita hrlila u četiri glavna modna grada - New York, London, Pariz i Milano - dva puta godišnje kako bi vidjela nove dizajnerske kolekcije. I vrlo često, u centru pažnje izvan modnih pisti, bio je upravo street style, koji je iz godine u godinu sve popularniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako je pandemija pomalo promijenila i sami street style, postoji razlog zašto su fotke s ulicama prijestolnica mode i dalje toliko popularne, posebno onima kojima je osobni stil zanimljivije promatrati od luksuzne mode.

Image

'Must have' zimski komadi koje svaka Parižanka nosi

Pandemija je street style većim dijelom stavila na čekanje, stoga mnogi inspiraciju pronalaze upravo na Instagramu -sve je više profila posvećeno street styleu, koje vode fotografi koji svojim budnim okom prate svaki pokret stylish djevojaka i muškaraca, i kao rezultat nam Instagram feed vrvi fotografijama genijalnih odjevnih kombinacija u kojima pronalazimo inspiraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od takvih profila koji smo pronašle jest i Parisiens in Paris, anonimni Instagram profil koji nam daje uvid u to kako se ljudi u Parizu odijevaju. No, umjesto da prezentiraju vrhunski izgled kakav se nosi u ovoj modnoj metropoli, ovdje možemo pronaći svakodnevni stil - na ulicama, u trgovini i podzemnoj željeznici. Ovako se Parižanke odijevaju "off-duty", a mi smo izdvojile neke najbolje outfite koje želimo iskopirati.

1/11