'It' komad 2021.

Ove neobične traperice dosegle su kultni status

Asimetrični dizajn i unakrsno kopčanje ono je što ove traperice čini posebnima, a u godini koja je pred nama one će biti 'it' komad

agoldetraperice.jpg
Foto: Instagram/Agolde

Iako postoje neke iznimke, najjednostavnije traperice uvijek su one koje najbolje izgledaju. Bez obzira na kroj ili siluetu, bilo da se radi o uskim trapericama, trapericama zvonolikih nogavica ili pak trapericama baggy kroja, jednostavne siluete i krojevi uvijek prolaze.

Image
Zbogom skinny jeans

Traperice su 'must have', a široki modeli obilježit će 2021.

Postoje, međutim, neke prilagodbe koje su toliko suptilne, ali i tako genijalne, da zapravo poboljšavaju cjelokupni izgled traperica i podižu ih na novu razinu, a upravo takve traperice viđat ćemo u godini koja je pred nama.

Riječ je o trapericama brenda Agolde sa sjedištem u Los Angelesu čija je online ponuda dostupna i kod nas, a čije su nas traperice oduševile. Asimetrični dizajn i unakrsno kopčanje ono je što ove traperice čini posebnima, a sa sigurnošću možemo reći da su u kratko vrijeme dostigle kultni status, jer ih viđamo na sve većem broju trendseterica.

Baš poput svih ostalih traperica, i ove možeš kombinirati na što god ti padne na pamet - od tenisica i cipela na petu kada je riječ o obući pa sve do pletiva, košulja i topova kada je riječ o odjeći.

Ove svestrane i inovativne traperice za sada su dostupne u ponudi brenda Agolde i to u tri boje, bijeloj, crnoj i plavoj. Cijena im svakako nije sitnica, stoga se nadamo nekom skorom sniženju kako bismo ove traperice uvrstile i u svoju garderobu.

Agolde, 805 kn

shimmer fallback

Agolde, 1927 kn

shimmer fallback

Agolde, 2012 kn

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.