Od 229 kuna: Jesenski modeli balonera koji će podići svaku kombinaciju

Baloner je vječni klasik koji je savršen za sve vremenske prilike, dovoljno lagan za toplije dane, ali opet dovoljno čvrst da nam pomogne kod nepredvidivih jesenskih kiša

Od 229 kuna: Jesenski modeli balonera koji će podići svaku kombinaciju

Baloner - svestran, lagan za nošenje i odličan za prijelazno razdoblje u koje smo ušli. Ovaj klasik moguće je odjenuti u svakoj situaciji. Audrey Hepburn u "Doručku kod Tiffanyja", Meryl Streep u "Krameru protiv Kramera" ili Kate Moss u nebrojenim kampanjama za Burberry - ovaj kaput u modi je više od stoljeća. Unatoč tome što je stvoren kao vojni odjevni komad davne 1912. njegova privlačnost traje desetljećima bez obzira na različita modna pravila. Prebačen preko traperica i bluze ili večernje haljine, njegova funkcionalnost se pretvara u ležernost i eleganciju.

Image

Iz Zare direktno u tvoj ormar: Komadi koje možeš imati za manje od 150 kuna

Njegov kroj nije se puno promijenio tijekom proteklih desetljeća tako da još uvijek izgleda strogo i pomalo vojnički. Međutim, svake sezone se nove interpretacije pojavljuju na modnim pistama, pa je teško odoljeti i ne kupiti moderniju verziju ovog klasika.


Ipak, kada odlučiš kupiti klasični model, moraš razmišljati pametno: uloži u nešto što će trajati, ali nemoj se bojati suptilnih zaokreta ili razigranih detalja. Kako je jesen pred vratima i kiše su već stigle, provjerile smo što nude omiljeni high street brendovi i odabrale smo najbolje.

Zara, vodootporni baloner limited edition, 499 kn

Image


Zara, baloner, limited edition, 549 kn

Image


Zara, baloner od umjetne kože, 549 kn

Image


Zara, lepršavi baloner, 229 kn

Image


Reserved, kratki baloner s pojasom, 449 kn

Image


Reserved, baloner od umjetne brušene kože, 449 kn

Image


Mango, klasični baloner s remenom, 699 kn

Image


Mango, oversized pamučni baloner, 899 kn

Image


Mango, baloner s dvostrukim kopčanjem, 549 kn

Image


Massimo Dutti, pamučni klasični baloner, 1.195 kn

Image


Massimo Dutti, karirani pamučni baloner, 1.195 kn

Image