Mala tajna dobre linije

Oblikuj tijelo do savršenstva ovim steznicima i donjim rubljem

Topli dani su pred nama, a za savršenu figuru ne moraš ići na dijetu ili se izgladnjivati

shapewear.jpg

Posljednjih godinu dana bilo je uistinu posebnih godinu dana. Provele smo vremena u domu više nego ikada prije, usavršavale smo svoje kulinarske sposobnosti ili jednostavno živjele na dostavi hrane što je na našim tijelima ostavilo posljedice. Sada kada su nam topliji dani pred vratima, sve više postajemo svjesne viška kilograma koji se nakupio.

Image
Upoznaj svoje tijelo

Zaboravi na dijete i izgladnjivanje - vrijeme je za intuitivnu prehranu

Bilo da se radi o tek nekoliko kilograma ili značajnoj količini kilograma, svaka promjena na tijelu čini nas više osjetljivima kada je u pitanju slika vlastitog tijela. No umjesto da se izgladnjujemo i idemo na opasne dijete, kilograme trebamo gubiti postepeno i zdravo. Kako taj proces nije baš brz, treba nam pomoć da izgledamo baš onako kako želimo izgledati, a tu nastupaju steznici i donje rublje za oblikovanje tijela.

Nekada je takva vrsta odjeće bila vrlo neudobna i ograničavala je naše tijelo, ali danas je high street ponuda prepuna udobnog, a efektivnog donjeg rublja za oblikovanje tijela. Mi smo izdvojile nekoliko modela za svačije potrebe, a među njih smo uvrstile i legendarni Spanx, ali i jedan Skims proizvod same kraljice steznika, Kim Kardashian.

H&M, 190 kn

Ako su tvoj najveći problem trbuh i velike grudi, onda je bodi savršen izbor za dodatnu podršku i izraženije linije tijela.

shimmer fallback

H&M, 140 kn

Gaćice koje smanjuju trbuh i oblikuju stražnjicu poslužit će baš svakom obliku tijela.

shimmer fallback

H&M, 150 kn

Ovaj par hlačica u boji kože pomoći će ti ne samo s oblikovanjem tijela nego i ako imaš problem s bedrima koja se dodiruju. Svi koji smo imali taj problem znamo koliko može biti naporan, pogotovo tijekom toplijih dana.

shimmer fallback

Zara, 100 kn

Ove gaćice s visokim strukom vrlo su korisne jer ti drže trbuh pod kontrolom, a ujedno su i mekane te udobne.

shimmer fallback

Mango, 170 kn

Hlačice iz Manga dovoljno su udobne i trendi da ih nosiš same za sebe, ali će poslužiti i kao steznik.

shimmer fallback

Skims, 545 kn

Iako je malo skuplji, ovaj Skim steznik obračunat će se sa svakom nesigurnošću koju imaš. Pronaći ga možeš na službenoj stranici, a u ponudi imaju pet boja i veličine od XXS do 5XL.

shimmer fallback

Lindex Lana, 275 kn

Lindex Lana steznik odličan je u kombinaciji s kombinezonom ili lepršavom proljetnom haljinom.

shimmer fallback

Lindex, 95 kn

Donje rublje za oblikovanje tijela ne mora biti samo crno ili u boji kože, a najbolji primjer su ove gaćice sa životinjskim uzorkom.

shimmer fallback

Asos Design, 85 kn

Obično žene imaju problema s masnoćom koja se nakuplja u donjem dijelu trbuha, no ako je ona raspoređena po cijelom trbuhu, ovo je izbor za tebe.

shimmer fallback

Spanx, 1170 kn

Nitko ne proizvodi kvalitetne i efikasne steznike kao Spanx. U engleskom jeziku je Spanx čak sinonim za steznik, a kada vidimo koliko je efektivan ovaj steznik s kojim ne moraš nositi grudnjak, jasno nam je i zašto.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.