Neodoljive wrap haljine: Najlaskavijih 10 modela koji pristaju baš svim figurama

Haljine na preklop zapravo su jedini model koji trebate ovog proljeća, a mi smo pročešljale high street dućane i izdvojile modele koje bi i same voljele imati u svom ormaru

Neodoljive wrap haljine: Najlaskavijih 10 modela koji pristaju baš svim figurama

Svakog proljeća haljinice različitih krojeva, boja i stilova preplave dućane, no jedan se model izdvaja iz mase drugih i to po tome što baš svakoj tjelesnoj građi jednako dobro pristaje. Naravno, radi se o wrap ili haljinama na preklop koje naglašavaju struk, skrivaju nedostatke i odišu ženstvenošću. 

Haljine na preklop jednostavan su odabir za proljetne i ljetne dane kada vam je bitno na sebi imati što prozračniju i lepšraviju tkaninu. S cvjetnim printom, jednobojne ili pak s točkicama, i ovog su proljeća wrap modeli jedni od najpoželjnijih odjevnih komada. 

Inače, povijest i popularnost haljina na preklop je duga. Haljina na preklop prvi se put pojavila u kolekciji dizajnerice Diane Von Furstenberg i svojom jednostavnošću osvojila modnu publiku. Kroz desetljeća, ova popularna silueta postala je klasik koji predstavlja simbol ženstvenosti i slobode. Posebnost ovih haljina leži u liniji koje prate žensko tijelo i stvara lagani "a" kroj koji laska svakoj figuri. 

S obzirom na bogat izbor ovih bezvremenskih "it" haljina, odlučile smo si dati truda i probrati trenutnu high street ponudu te vam predstaviti deset zanosnih modela koje bismo rado odjenule ovog proljeća. 

Asos haljina na točkice - 420 kuna

Mango haljina boje kadulje - 199 kuna

shimmer fallback

Asos maxi haljinana preklop - 623 kune

Zara svilenkasta haljina - 229 kune

Asos proljetna haljina - 676 eura

shimmer fallback

Reserved haljina na preklop - 250 kuna

Točkasta Asos haljina - 405 kuna

shimmer fallback

Mango crvena haljina na preklop - 449 kuna

shimmer fallback

Asos cvjetna haljina s volanima - 2705 kuna

shimmer fallback

Mango haljina boje breskve - 350 kuna

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.