Od skinny traperica do 'crocsica'

Veliko NE: Modni komadi koji muškarci često nose, a žene ih ne mogu smisliti

Postoje određeni odjevni komadi i trendovi koje pripadnici jačeg spola rado nose, a među nama ženama su pomalo omraženi ili ih čak mrzimo vidjeti

profimedia-0784113212.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jednom prosječnom muškarcu odijevanje i modni trendovi baš i nisu na prvom mjestu. I dok mi žene pridajemo pažnju svakom detalju, muškarcima je stalo samo do toga da se osjećeju ugodno i da im odjeća koju nose bude funkcionalna i praktična.

Image
Mi ih volimo, oni baš i ne

Ove modne i beauty trendove žene obožavaju, a muškarci (potajno) mrze

Pogrešno je misliti da frajeri nemaju smisao za modu jer postoji puno muškaraca koji se znaju odlično odjenuti. Međutim, postoje i određeni odjevni komadi i trendovi koje pripadnici jačeg spola rado nose, a među nama ženama su pomalo omraženi ili ih čak mrzimo vidjeti. U nastavku otkrivamo samo neke od njih.

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj klaundoktoricu Petru koja na bolničke odjele donosi radost

Čarape i sandale

I dok oni ne vide ništa sporno u kombinaciji čarapa i sandala, među ženama je ovaj trend itekako omražen, posebice kada je riječ o bijelim sportskim čarapama. Ako nose čarape, koji je onda smisao sandala? Dakle, ova kombinacija ne samo da je neukusna, već je i kontradiktorna.

Odjeća pogrešne veličine

Bilo da je prevelika ili premala, žene mrze na muškarcu vidjeti odjeću pogrešne veličine. U prevelikoj odjeći djeluju nemarno i neuredno, a jednako nam je odbojno i kada nose komade koji im ističu svaku pločicu ili šlaufić na tijelu.

Majice s dubokim V izrezom

Treba li ikome uopće majica s toliko dubokim V izrezom da se vidi trbuh? Ako je frajer nosi, to nam govori jednu od dvije stvari – ili je svoju majicu oprao previše puta ili samo očajnički želi pažnju.

Odjeća sa smiješnim printom

Nema ništa loše u odjeći vibrantnih boja ili upečatljivih uzoraka. Međutim, drečavi printevi i neonske boje od kojih nas bole oči za nas su veliko ne. Kad su frajeri u pitanju, puno nam je ljepše vidjeti zemljane tonove i suptilne uzorke.

Crocsice

Crocsice možda jesu super praktične za nošenje 'po doma' ili na plaži, ali nikako ne izgledaju dobro u svakodnevnim kombinacijama. U trgovinama se mogu pronaći brojne jednako udobne, a puno ljepše cipele.

Skinny traperice

Traperice uskog kroja stvorene su za nas žene. I točka. Muškarci ne bi trebali pretjerivati s uskom odjećom jer nama taj trend nije nimalo privlačan.

Pretjerivanje s nakitom

Iako se slažemo s tim da bi i žene i muškarci trebali uživati u nošenju efektnih modnih dodataka, kad je riječ o frajerima i modi – manje je uvijek više.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.