Luksuzna online trgovina predstavila novi projekt: Možeš kupiti dizajnersku torbicu po puno nižoj cijeni

Online trgovina luksuznih brendova Farfetch najavila je novu platformu na kojoj će se moći kupiti rabljeni modni dodaci

Luksuzna online trgovina predstavila novi projekt: Možeš kupiti dizajnersku torbicu po puno nižoj cijeni

U posljednje vrijeme goruća tema o recikliranju, kao i upotreba prirodnih materijala sve je prisutnija i u modnoj industriji. Sve više dizajnera, naime, pazi na odabir materijala, ali i potiče korisnike na ekološko korištenje modnih predmeta i dodataka.

Mnogo je onih koji prestanu nositi svoje dizajnerske torbice samo zato jer su iz prošlogodišnje kolekcije,  a netko drugi bi tu istu torbicu rado nosio. 

Upravo zato je online trgovina luksuznih brendova Farfetch, odlučila pokrenuti svoju novu platformu pod nazivom secondlife. Naime, na stranici secondlife.farfetch.com zaljubljenice u modu moći se riješiti modnih dodataka koje više ne nose. Koncept je zamišljen tako da nakon što prodavač uploada proizvod te isti bude provjeren (da nema oštećenja) i objavljen, ostali će ga moći kupiti, a stari vlasnik će na račun dobiti protuvrijednost kupona koje će moći potrošiti u Farfetch shop i kupiti si nešto novo. 

Platforma je u testnoj fazi i odnosi se samo na Veliku Britaniju i Europu (tako da i hrvatske zaljubljenice u modu mogu sudjelovati),  a zasad se mogu kupiti torbice brandova poput Gucci, Chloe, ali i slavni Hermes. 


Jedva čekamo vidjeti hoće li platforma zaživjeti kako treba te hoće li doista biti dobra ponuda po niskim cijenama,  a usput čuvamo prirodu. Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.